yorganı,yastığı veya başka eşyası yer kaplayan bayanlara pratik bi önerim var:)

organiksheker

>>12.06.2010<<
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
6.992
0
356
İstanbul
Kızlar size güzel bir fikir eğer bizim gibi eviniz küçük ve yastıkdı yorgandı kıyafetti derken yer kaplayan bisürü eşyanız varsa çöp torbasına koyup ağzını güzelce büzüp elektrik süpürgesinin ucunu çalıştırmadan(çalıştırmadan koyunki sonra heryere yapışıyo ağzı sonra çalıştırın) poşetin içine koyun ve eşyaların havasını alın bigüzel ağzınıda bağlayın inanın aynı vakum poşetleri gibi oluyo ve yer kaplamıyo benim çeyizler falan vardı yastık yogan böyle yaptık biliginize sunulura.s.
 
simdi sen esyalarini posete yerlestir ondan sonra poseti agzini iyice büz ve supurgeyi daha calistirmadan supurgenin agzini torbanin icine koy calistir iyice havayi ceksin sonrada yvasca supurgeyi cek torbanin agzini siki tutki havasi cikmasin sonrada bi guzel bagla bukadar canim hani iki kisi olursa daha iyi
 
ben denedim tek kişi yapamıyor hem hortumu çıkar hem bağla zor oluyor havası kaçıyor.2 kişi belki rahat yapar
 
ben buyuk bı hevesle vakumlu poşetlerden almıştım geçen sene.Öyle paZardan falan da değıl koçtaçtan hemde.neyse buyuk bı hevesle yorganı battanıyeyı ıvır Zıvırı yerleştırdık güZelce kaldırdık.Havalar soğuyunca açtık ve sonuç husran.Mıs gıbı yıkayıp koyduğum battanıye ve yorganlara bır plastık kokusu sınmıştıkı sormayın gıtsın.kullanamadan tekrar yıkadım vernelledım havalandırdım.o yuZden vakumlamak falan artık bana hıç caZıp gelmıyo çöp poşetlerıde herhalde boyle bı sonuç verır dıye duşunuyorum naçıZane goruşumdur.
 
arkadaşlar ben bu yöntemi çok önceleri denemiştim .ama aradan zaman geçince,belki 1-2 hafta içinde eski haline dönüyorlar.yani vakumlu kalmıyorlar.acaba ben mi hata yaptım.yoksa sizinkiler de eski haline dönüyor mu?
 
ben denedim güzel şekilde havasını aldım azınıda bantladım ama sonradan kabardı:(nedenki yaa
 
bende denedim ama aradan bir süre geçince eski halini alıyorlar ne yazikki.istediğiniz kadar bağlayın poşedi yine hava alıyor.
 
Back