- 17 Haziran 2008
- 206
- 33
- 323
- Konu Sahibi dokuzcanlikedi
-
Merhabalar arkadaslar; ben yurtdisinda yasiyorum ama senede 1-2kez istanbula geliyorum(istanbuldan yorgan almaya mani bir durum yok yani)...
Evlenirken annemin hediye ettigi yorgani kullaniyorum senede 2 kez yikamaya goturuyorum, zaman icinde eski konforu kalmadi haliyle.
Burada Ikea dan bir yorgan aldim en iyi isitanlardan biri idi 5gun kullandik ama cok memnun kalmadik, sicak olmasina sicakta boyutu cok buyuk(220x240)birazda hisirti gibi ses cikartiyor kiliflarima da uymuyor(eski yorgana gore tr boyutlarinda kiliflarim 200x220).
Kullanip cok memnun oldugunuz hafif sicak ve kaliteli cift kisilik yorgan varsa bana markasini yazarsaniz cok sevinirim, tecrube edilmis bir urunu tercih ederim...
Aldigim yorgani ikea ya iade ettim 89euro idi, tl olarak yaklasik 220tl gibi, tavsiye edeceginiz urun 200-300 tl arasi olursa butcemede uygun olur :) 2-3adette kilif almak istiyorum cunki.
Sicak,hafif, iki kisilik tercihen kaz tüyütesekkurler.
en iyi yorgan kışın ve yazın yün yorgan ve döşeklerdir..sağlıklıda diğerleri ısıtmaz..git yün satan bi yere al bi kılıf at içine dik ohh miss gibii..[/QUOTEayrıca kaz tüyü istyrsan özdlek kaz tüyü yorganı tavsiye edeblrm cnm..hazır olrk ..199tl olması laaızm kaz tüylri pahalıdır ben yün kullanıyrm valla .çokta memnunum.
en iyi yorgan kışın ve yazın yün yorgan ve döşeklerdir..sağlıklıda diğerleri ısıtmaz..git yün satan bi yere al bi kılıf at içine dik ohh miss gibii..
taçın yorganalrı var kışlık sıcacıkta tutuyor yünü tenmizlenmesi çok zor oluyorr yer müsait deilseee hiç ugraşma derimmm öyle döşekle yünle sen taç homdan bak derimmm
en iyi yorgan kışın ve yazın yün yorgan ve döşeklerdir..sağlıklıda diğerleri ısıtmaz..git yün satan bi yere al bi kılıf at içine dik ohh miss gibii..[/QUOTEayrıca kaz tüyü istyrsan özdlek kaz tüyü yorganı tavsiye edeblrm cnm..hazır olrk ..199tl olması laaızm kaz tüylri pahalıdır ben yün kullanıyrm valla .çokta memnunum.
ok. tesekkurler, aklimda iki firma olusmus oldu enazindan ozdilek ve tac...
baska marka tavsiyelerinede acigim :)
microfiber olanini mi kaz tuyu olanini mi kullaniyorsun? hangisini tavsiye edersin, tacin sitesinden baktim 2 tür yorgan gorunuyorda ?
canım mikrofiber oalnını bahar aylarınd akulanabiliyosunn ama 4 mevsimlik dersen kaz tüyü olanaı alll kışın soguka ylardaa sıcacık tutar temizlenmesi koay makinde yada kuru temizlemede yıkaııyorrr nevresim com dye sitede satlıyor taçın ürünleri oanda bak istersen kafanauygun olanın al ben kaz tüyünü şimdi kualnıyorum digerini bahar aylarında ama içi elyaf olanını 2 türlü ayrı ayrı aldım
microfiber olanini mi kaz tuyu olanini mi kullaniyorsun? hangisini tavsiye edersin, tacin sitesinden baktim 2 tür yorgan gorunuyorda ?
simdi bakarim nevresim com a tesekkurler :)
Bız Sarevin uyku setını kullanıyoruz, 2 yıllık evlıyım, cok memnunum.makıneye atıp yıkayabılıyorum da hıc bırsey olmadı
rica ederim cnmm ben yatak örtüsü aldım o siteden taçın oardou grisiinii var yorganlar orda
malesef kaz tuyunun 2kisilik olani yok 2site var ayni isimde ikisine de baktim... uye olmaya calistim bir kac siteye sinir etti beni zaten bir hata olustu sonra deneyin diyip duruyor.
sonra tekrar uyelik islemini denerim, nevresimleride guzelmis bir kac tanesi tam benlik :)
markanin adi mi? yoksa bir markanin urun adi mi sarevin?
Kaztüyü yorganın hışırtısından nefret ediyorum . Taç mikrofiber tavsiye ederim . Makinada da yıkanabiliyor .
evet markanın adı sarev, sarevin degıl :) sararın ev tekstili markası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?