- 24 Eylül 2018
- 96.846
- 291.848
Bu neymiş artık ya,el insafBiz buldıuk bir tane cizre'ye otobüs ankaraya fiatı 400 idi.
Sen nasılsın nasıl oldun toparladınmı biraz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu neymiş artık ya,el insafBiz buldıuk bir tane cizre'ye otobüs ankaraya fiatı 400 idi.
Sen nasılsın nasıl oldun toparladınmı biraz.
Bu neymiş artık ya,el insaf
Gün geçtikçe iyilesiyorum sekercigimBu neymiş artık ya,el insaf
Her şey çok karışık,normallesse artık,ruhum sıkılıyor, düşünesim gelmiyor hiç bir şeyiDüşün yani cizreye fiat ne olur bilemedim.
Her şey çok karışık,normallesse artık,ruhum sıkılıyor, düşünesim gelmiyor hiç bir şeyi
Kotu olan o ,bilinmezlik,koca boşluk.Kesnlikle kafayı yiyece artık,ne olur durumlar oda bilinmiyor işte.
Kotu olan o ,bilinmezlik,koca boşluk.
Sen de şekercigimBilmiyoruz ki neler olacak yaşayıp göredeğiz işte.,
Ben kaçtım görüşürüz şekercim kendine iyi bak
Hayırlısı olsun canımDikişli gittim,geri dikişli geldim iltihap var diye almadı,yara açılabilir dedi Allah korusun
Amin canım Nasılsın?Hayırlısı olsun canım
İyiyim canım sağol sen nasılsınAmin canım Nasılsın?
Daha iyiyim ben de canım,sağolİyiyim canım sağol sen nasılsın
Hayırlı günler diyelim kurtaralım günüGünaydın mi desem ne desem bilemedim
Çok fenayım çok bel ağrısı karın ağrısı bugün yata yata geçti :/Hayırlı günler diyelim kurtaralım günü
Niyeki reglmi var kuzu yada bel fıtığı falanmi yoksaÇok fenayım çok bel ağrısı karın ağrısı bugün yata yata geçti :/
İlki bugün hep uzamdim hatta bir ara ağrı kesici almayı bile düşündüm :/Niyeki reglmi var kuzu yada bel fıtığı falanmi yoksa☹
Geçmiş olsun:/İlki bugün hep uzamdim hatta bir ara ağrı kesici almayı bile düşündüm :/
Çok sağol ablaGeçmiş olsun:/