- 16 Ağustos 2010
- 292.866
- 602.470
- 43
Demişti 2. tarif gelecek o kelleydikim o şanssızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demişti 2. tarif gelecek o kelleydikim o şanssızlar
Kelle iyi gidiyor amaVay ki vay
hayırlı uğurlu olsun o zamanDemişti 2. tarif gelecek o kelleydi
Bu sefer birinci olabilir:)hayırlı uğurlu olsun o zaman
oylara bakmayı unutmuşum,nasıl artmışlar evet olabilir :)Bu sefer birinci olabilir:)
Ben mi onu yerim,o mu beni bilememKelle iyi gidiyor ama
Oyun için teşekkür ederimKızlar ben en çok ezo gelin çorbasını severim ancak ben duygusal davranıp annemin sevdiği çorbalari (yuvarlama, karalahana) seçtim çünkü çok güzel yapardı ve artık hasta olduğu için yapamıyor. Hepinizin emeğine sağlık.
Canım hemsom iyiyim sen nasılsınGünaydın Kukrim nasılsın hemşom bayadır göremiyorum seni bu arada 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun ❤ 4 gün evdeyiz bol delirmeceli işli güçlü geçeceği kesin bu corona yaktı biz kadınları
Sağol nevrestecim. Seninle bir ara koptuk ama arkandan ne ben tek kelime kötü bir söz ettim ne de senden öyle bir şey duydum. Bu çok önemli biliyor musun. İnsanın karakterini koyuyor ortaya.. Hepinize kolay gelsin.Oyun için teşekkür ederim
Anneciğine rabbim şifa versin
Yine eskisi gibi oluruz inşaallah canımSağol nevrestecim. Seninle bir ara koptuk ama arkandan ne ben tek kelime kötü bir söz ettim ne de senden öyle bir şey duydum. Bu çok önemli biliyor musun. İnsanın karakterini koyuyor ortaya.. Hepinize kolay gelsin.
Allah annene şifa,sana da onun elinden yeme şansı versin inşallah.Kızlar ben en çok ezo gelin çorbasını severim ancak ben duygusal davranıp annemin sevdiği çorbalari (yuvarlama, karalahana) seçtim çünkü çok güzel yapardı ve artık hasta olduğu için yapamıyor. Hepinizin emeğine sağlık.
Canım çok sağol. Insallah. Tadlarini unuttum maalesef ama yemek yapmasın iyi olsun da.Allah annene şifa,sana da onun elinden yeme şansı versin inşallah.