Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben en çok ezo gelin çorbasını severim ancak ben duygusal davranıp annemin sevdiği çorbalari (yuvarlama, karalahana) seçtim çünkü çok güzel yapardı ve artık hasta olduğu için yapamıyor. Hepinizin emeğine sağlık.
Kızlar ben en çok ezo gelin çorbasını severim ancak ben duygusal davranıp annemin sevdiği çorbalari (yuvarlama, karalahana) seçtim çünkü çok güzel yapardı ve artık hasta olduğu için yapamıyor. Hepinizin emeğine sağlık.
Günaydın Kukrim
nasılsın hemşom bayadır göremiyorum seni bu arada 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun ❤ 4 gün evdeyiz bol delirmeceli işli güçlü geçeceği kesin bu corona yaktı biz kadınları
Sağol nevrestecim. Seninle bir ara koptuk ama arkandan ne ben tek kelime kötü bir söz ettim ne de senden öyle bir şey duydum. Bu çok önemli biliyor musun. İnsanın karakterini koyuyor ortaya.. Hepinize kolay gelsin.
Sağol nevrestecim. Seninle bir ara koptuk ama arkandan ne ben tek kelime kötü bir söz ettim ne de senden öyle bir şey duydum. Bu çok önemli biliyor musun. İnsanın karakterini koyuyor ortaya.. Hepinize kolay gelsin.
Kızlar yarışmaya katılan herkese başarılar diliyorum Nevreste
şu an çok üzgünüm. Benim yapmak istediğim ayran çorbası yok burda
Sadece adı benziyor. Tamamen farklı bir çorbaydı