- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımOylarimi kelecos corbasi ve yuvalamaya verdim aslinda Nevreste ye oy vermicektim ama hakkinida yiyemedim verdim cok begenmistim cunku bir iki oyum daha olsa vardi vermek cok istediklerim ama iki oy ne yapalim ..
Benimde 3. numara rezervasyonu yapmıştımSona kaldımKabul etmiyorum benim 23.sira rezervasyonum vardı 25 e koymuşsun
İyi geceler canımAmanın siz n’aptınız hanımlar böyle seçmekte acayip zorlandım hepsinden canım çekti kim hangisini yaptı bilmiyorum ama hepsi harika enfes görünüyor ellerinize emeklerinize sağlık hepinize başarılar iyi geceler
Hayattaki en büyük şansı yakalamış yavrucak. Senin gibi bir perinin kızı olmak ne kadar büyük bir mutluluk...Bugün kızımın doğum günü ya şans getirsin bana bukadar harika çorbanın içinde biraz imkansizda olsun
Ablacım benimm herzamanki gibi ne tatlı konuşuyorsun canımsın canimmm amin güzel ablammHayattaki en büyük şansı yakalamış yavrucak. Senin gibi bir perinin kızı olmak ne kadar büyük bir mutluluk...
Sağlıklı büyüsün inşallah.
Canım senin başka sadece çorbanın olduğu resim yokNevreste sana zahmet sondan ikinci resim olur mu bu da güzelde boylamasına ya bilgisayarda güzel durmuyor demiştin
Sondan 2.olmaz mi? Düşünemedim valla çekerken..Canım senin başka sadece çorbanın olduğu resim yok
Ne yazık ki canım diğerleri bayağı sofra olmuş:)Sondan 2.olmaz mi? Düşünemedim valla çekerken..
I' m here
Çok tirstimAmanın kelle kelle Asıl benim kelle felaket her an hortlayacak gibi bakıyor
siz devirip yatın,eloş çalışsınElalis nerelerde
yarışma başlamışArkadaşlar ilk mesaj düzenlendi.
Oylama başlayacak resimlerinizi kontrol eder misiniz?
Gizemm0
@alimiyon
@Sabr-Sukur-Dua
@Nana
@pinkpantera
@MigiMadid
@Yasnaz
@kukrim27
@Kmsl Hnd
@Dahliadivin
@pearlshine
Elhan
@Bal0ncuk
@Rakika
@FairyTale16
retro_hippo
@sn0wdr0p
@HayatSevinceGuzel
@Oha diyorum
@Minik Meleklerim
@Youlost16
Elalis
Blue_Peri
@KurkmantoluSero
@Canfeb
Nevreste
beeennnnPınar almayan kaldı mı
Be buradayım topla göreyimyarışma başlamış
kimseler yokken gidip oy toplayayım kendime
Biz ancak yan gelip yatıyoruzsiz devirip yatın,eloş çalışsın
ekmek getiriyorum ben size
işten geç geldim kuzum,gelince az dinleneyim dedim uyumuşum:)
dengesiz oldu bu saatte uyandım