Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimse yanlis anlamasin ama bence burda her yarismada yani ust uste kazanan tarifler yarisma disi birakilmali hem yeni katilan arkadaslar bilmiyorlar hemde moral olarak daha iyi olur diye dusunuyorum yarisanlar icin. Nacizane fikrim bu sekilde nasil ekmekte corba sunumu yasakti cunku garanti tarifti o sekilde
Kimse yanlis anlamasin ama bence burda her yarismada yani ust uste kazanan tarifler yarisma disi birakilmali hem yeni katilan arkadaslar bilmiyorlar hemde moral olarak daha iyi olur diye dusunuyorum yarisanlar icin. Nacizane fikrim bu sekilde nasil ekmekte corba sunumu yasakti cunku garanti tarifti o sekilde
Tamam canım o iş bende merak etmeAslında birinciliği olanlara en popülerleri vermek istemiyorum ama işte ilk onlar yazıyor:)Ben en alttan başlayıp sırayla cevap veriyorum:)