- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Diyen benden çıtır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyen benden çıtır
Orası öyle zatenhic boşa etmeyin hepiniz kocamışsınız. en çıtırınız geriden beri beğenerek geliyor Elhan
Allah iyilik versin canım 23ünden itibaren 4 gün yine yasak olacakmış galibaÇok şükür canımDaha yeni oturdum diyebilirim:)
İyi sayılırım:)
Dalıp dalıp uzaklara gitmekten başka bir işe yarasaAyyy evet ablam senin manzara muhteşem
Senin deniz benim içimi açıyor abla varyaBenim de denizim var ama şans olmalı insanda nevresteeeeem.
Yine bize yaşlı diyorO niye ?
elalip apla benim yanimda didim. nevros ya yanina gelmezse didi. bende caresiz uyelik iptali didimO niye ?
Belli olmaz ablacımDalıp dalıp uzaklara gitmekten başka bir işe yarasa
pınar labne 1.yarışmasında birinci olmuştum sebastianla,sölemesi ayıp :)anlamadim da neyse
Şuurunu kaybetti herhaldeYine bize yaşlı diyor
O benim işteeehic boşa etmeyin hepiniz kocamışsınız. en çıtırınız geriden beri beğenerek geliyor Elhan
Yine yaşlı dedi diyollaelalip apla benim yanimda didim. nevros ya yanina gelmezse didi. bende caresiz uyelik iptali didim
Orası öyle zaten
elalip apla benim yanimda didim. nevros ya yanina gelmezse didi. bende caresiz uyelik iptali didim
Jenna inanma:)Şuurunu kaybetti herhalde
pınar labne 1.yarışmasında birinci olmuştum sebastianla,sölemesi ayıp :)
sen asıl onu gördün mühic boşa etmeyin hepiniz kocamışsınız. en çıtırınız geriden beri beğenerek geliyor Elhan
Yakşamlar tatlımYakşamlar dememişim
Biz dediği de kim acepTek başına savaşıyorJenna inanma:)
Size karşı biz dedi
Sana da canımmm ❤Yakşamlar tatlım