Sen de sağol kuzumSağol kuzumm
Tamam bitti işte bu kadaranaaaaa nere düştüm ben
Geldim tarif bulamiyorum cunku bizim yorenin bir tame corbasi var onuda ben yapamiyorum
Hemen dal,araştır,nerenin yöresi olursa olsunGeldim tarif bulamiyorum cunku bizim yorenin bir tame corbasi var onuda ben yapamiyorum
Yazdim bir iki tane alicam birini ins :))Hemen dal,araştır,nerenin yöresi olursa olsun
Mutlaka bulunur,şimdiden bol şanslar :))Yazdim bir iki tane alicam birini ins :))
Olabilir ilk tercihim uçmuş
Hepimize basarilar ben zaten hic bilmem yoresel corba bitane aldim hic yapmadim daha once ama yapicaz mecburMutlaka bulunur,şimdiden bol şanslar :))
Ben bu sefer de izleyiciyim :)olur olurHepimize basarilar ben zaten hic bilmem yoresel corba bitane aldim hic yapmadim daha once ama yapicaz mecbur
Hangini seçseemmmmToyga Çorbası, Gülüklü Çorbası, Muradiye Çorbası, Hanımağa Çorbası, Hamursuz Arabaşı Çorbası, Gendime Çorbası, Mahluta Çorbası, Lebeniye Çorbası, Erzincan Çorbası, Karalahana Çorbası, Dövme Buğday Çorbası, Lepe Yemeği, Nohutlu Semizotu Çorbası, Yeşil Mercimekli Sulu Köfte, Sütlü Ovmaç Çorbası, Para Para Çorbası,
Gelsin corbalar