Hayata mı?Neye olacak
Bugün de ben eşime sıkıldım yasa dedim yarın pazara çıkalım mı dediHer şeyiBu işler ne olacak mesela
SakirligeBende jeton köşeli zaar
Anneme dedim,karnımı sen dik bari,beklemeyeyimNe düşünüyorsun :))
Kahvaltı ettik, kahve içiyorum şimdi canımİyiyim balım,sen nasılsın?
Kardeşlerim çok mutlu,çıkıp ekmek alacaklar diye,ne hale geldik yahu:/Bugün de ben eşime sıkıldım yasa dedim yarın pazara çıkalım mı dedi
Dezenfektan varmış artık pazarlarda diyor birdeheyecana bak
Oh afiyet olsun kuzumKahvaltı ettik, kahve içiyorum şimdi canım
Gece uyuyamadım hiç
Bekliyorum ama bak
Aldım bende kalanlardan bir tane
İnsan kendini zorluyor biseyler yapabilmek icin o acidan guzel :) daha yemedik evdeki mesaisi bitain daha gormedi bile
Gece panik atak geldi bana uzun zamandır öyle olmamıştım elim ayağım titredi nefes alamıyor gibi oldum, haberler beni çok etkilemeye başladıOh afiyet olsun kuzumBenim her seyim şaştı ya
Ya diyetteyim zaten ama evde durmaktan gram kilo gitmiyor bide bundan yicem bi dilimde sizin icin yicem iyice siiscemBir dilimde benim yerime yiyin ne olur
mekanı cennet olsunBugün babamın doğum günüydü
Ya diyetteyim zaten ama evde durmaktan gram kilo gitmiyor bide bundan yicem bi dilimde sizin icin yicem iyice siiscem
Mümkün mertebe izleme o zaman,ben de çok geriliyorum. Eski günleri özledimGece panik atak geldi bana uzun zamandır öyle olmamıştım elim ayağım titredi nefes alamıyor gibi oldum, haberler beni çok etkilemeye başladı
Az bekle senBekliyorum ama bak
Mekani cennet olsunBugün babamın doğum günüydü
Aldım
Ramazan davulcusu mood onAz bekle sen
Yaparım hemen
Kukrimin çorbası da neymis
Goreceksin çorbayi sen