• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
İyi canım çok şükür:KK60:
Aynen öyle günler birbirinin aynısı gelip geçiyor:)
Biz gurbetçiyiz az çok alışkınız evde yalnız oturmaya:)
Yanlızlık neyse de insan bir hava almak istiyor. Dışarı çıkamamak zorluyor insanı. Bugun hava da çok güzel. Güneş cama öyle bir vuruyor ki, insan zor duruyor 😂
Az balkona çıkardım bugun çocukları

Benim bayağıdır duruyor el yapımı organik almıştım 2 kutu birini kullandım.Diğerini bir fırsat olup yapmadım .Şimdi kızım yapmak istedi ona devrettim:)
Sağol canım:KK60:Benimkiler çok seviyor:)
Bende çok seviyorum 😍
Afiyetle yiyin canım. Senin kızlar da anneleri gibi becerikli. Oglanı hiç demiyorum bile Maşaallah. Bize burda iyi bir rakip bile olabilir 🧿🧿😍😍😂

Yanlızlık neyse de insan bir hava almak istiyor. Dışarı çıkamamak zorluyor insanı. Bugun hava da çok güzel. Güneş cama öyle bir vuruyor ki, insan zor duruyor 😂
Az balkona çıkardım bugun çocukları
Bizde bugün balkonu toparladık:)Artık çay,yemek yeme balkonda yaparız.Ama hava bozdu artık birkaç gün sonra sezonu açarız:)
Dediğin gibi hep içeride olmuyor:)

Bende çok seviyorum 😍
Afiyetle yiyin canım. Senin kızlar da anneleri gibi becerikli. Oglanı hiç demiyorum bile Maşaallah. Bize burda iyi bir rakip bile olabilir 🧿🧿😍😍😂
Sağol canım benim her gün birine bir şey yaptırıyorum:)Oğlum zaten çok meraklı dün beraber kuru biber dolması yaptık.Çoğunu o doldurdu:)

Ona abla diyen bana da abla der ,der misin?:sopa::sopa::sopa:
Çayınız geldi:)
IMG20200408161918.webp
IMG20200408161828.webp

Back
X