Benim güvendiğim doktor girmeyecekmis ameliyatıma,Sen hayati tehliken var diye girdim ben dedi,başka 2 doktora yonlendirecekmis beni. O da salgın bitince. O yüzden özemdeki 2 arkadaşını önerdi,mümkünse bekleme dedi
Benim güvendiğim doktor girmeyecekmis ameliyatıma,Sen hayati tehliken var diye girdim ben dedi,başka 2 doktora yonlendirecekmis beni. O da dalgın bitince. O yüzden özemdeki 2 arkadaşını önerdi,mümkünse bekleme dedi
Benim güvendiğim doktor girmeyecekmis ameliyatıma,Sen hayati tehliken var diye girdim ben dedi,başka 2 doktora yonlendirecekmis beni. O da dalgın bitince. O yüzden özemdeki 2 arkadaşını önerdi,mümkünse bekleme dedi
Geçer,geçecek
İnan en dar anımda hep bunu düşündüm.bunlar da geçecek.
Evet üst üste gelince daha kötü ama rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş,beni unutmasın diye.isyan etmeden boyun eğicez napalım.
İnan anlatmaya kalksam son 3 yılda yaşadıklarım dizi olur da izleyenler yok artık suyunu çıkarmayın,bu kadar da abartılmaz denir
Sağdan soldan gümbür gümbür geldiler
Geçiyor
Geçer,geçecek ❤
Evet üst üste gelince daha kötü ama rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş,beni unutmasın diye.isyan etmeden boyun eğicez napalım.
İnan anlatmaya kalksam son 3 yılda yaşadıklarım dizi olur da izleyenler yok artık suyunu çıkarmayın,bu kadar da abartılmaz denir
Geçiyor ❤
Geçer,geçecek ❤
Geçiyor ❤
Seninle oturup bir konuşsak,saatler sürer bence Dün kuzenimin biri de dedi,ya kızım, ne güçlü kadınsın,ben olsam delirirdim. Pek sağlam değilim ben de zaten