En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Bu salgın için çok umutlu konuşanlar var kuzum.sanki o kadar uzamayacak bu iş.yeni hastaneler yapılıyormuş.belki devlette normale döner durum çabucak.
Benim güvendiğim doktor girmeyecekmis ameliyatıma,Sen hayati tehliken var diye girdim ben dedi,başka 2 doktora yonlendirecekmis beni. O da salgın bitince. O yüzden özemdeki 2 arkadaşını önerdi,mümkünse bekleme dedi

Yani o zaman durumun tehlikeliydi.acil ve doğru kararlar verilmesi gerekiyordu.
İnşallah herşey yolunda gider bir an evvel kurtulursun kuzum

Bizimde elimizden birşey gelirse her zaman

Sana telefon dayanmıyor
Kız iki yılı geçti aynı telefonu kullanıyorum ben :)) şükür bu kadar dayandı hiç bişey değiştirmeden tablet gelecek yarım veya yarından sonra eve

İşte asıl curcuna ozaman başlayacak bizde :/

Zaten en fazla 3 yıl dayanıyorlar,hem senin çocuklar da kullanıyor,normaldir hirpalanmasi

Zaten en fazla 3 yıl dayanıyorlar,hem senin çocuklar da kullanıyor,normaldir hirpalanmasi
Arka ekranı sünnete hemen önce ben çatlattim tam telefonunun önünde elimden düştü arkası cammis tuz buz oldu

Ekranı da oğlan pikniğe götürmüştü elideyken düşmüş çatlak bu kadar dayanması mucize

Hayır şeyden korkuyorum eve yeni telefon girecekse eşim kapar

Adamın telefonun üstüne ikinci telefon olacak

Hayata hep oyle bakiyorum zaten. Sadece ayni anda,birden fazla imtihan olunca biraz yoruluyorum :)
Geçer,geçecek
İnan en dar anımda hep bunu düşündüm.bunlar da geçecek.
Evet üst üste gelince daha kötü ama rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş,beni unutmasın diye.isyan etmeden boyun eğicez napalım.
İnan anlatmaya kalksam son 3 yılda yaşadıklarım dizi olur da izleyenler yok artık suyunu çıkarmayın,bu kadar da abartılmaz denir
Sağdan soldan gümbür gümbür geldiler
Geçiyor

Gözünü aç,kaptırma Ne yapacak o yeni telefonu?

Allah sabır versin ne diyeyim hemşo var ya :/

Seninle oturup bir konuşsak,saatler sürer bence Dün kuzenimin biri de dedi,ya kızım, ne güçlü kadınsın,ben olsam delirirdim. Pek sağlam değilim ben de zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…