- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Kıyar mıyım ona benAdam sadece uyusun ya
Moladan sonra gittim bi baktım,koltukta uyumuş kalmış akşama kadar çalışıyor bizim için.gidip yerine yatırayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyar mıyım ona benAdam sadece uyusun ya
İyi olmuş:)Hadi size iyi gecelerKıyar mıyım ona ben
Moladan sonra gittim bi baktım,koltukta uyumuş kalmış akşama kadar çalışıyor bizim için.gidip yerine yatırayım ❤
Hadi yerine geç dedim.İyi olmuş:)Hadi size iyi geceler
Sana da hayırlı geceler canımİyi olmuş:)Hadi size iyi geceler
Hadi yerine geç dedim.
Bitti mi bitti mi,öldü mü kız diyo
Bitti öldü kız yat sen dedim
Sana da hayırlı geceler canım
Keyfini çikarsaydin keşke madem kaçinilmazmis.Çok uğraştım ama yatırtamadım
Tam ortasında molaya çıktım :)Keyfini çikarsaydin keşke madem kaçinilmazmis.
Güzel bir film miydi bari
Allah rahatlık versin kuzum. Gelecek cumartesiye kadar rahatsın gönlünce takilirsin filmlereSana da hayırlı geceler canım
Öyle olursa korona sonunda herkes kendini diyetisyende bulacakAynen canım ya:)Yaptıklarımız bize alışkanlık yapacak
Bir bakayım nasılmış perfect mi gerçektenTam ortasında molaya çıktım :)
Güzel gidiyo şimdilik
The perfection
Orası kesinÖyle olursa korona sonunda herkes kendini diyetisyende bulacak
En kârlı diyetisyenler çıkacak bu gidişle tatlım.Öyle olursa korona sonunda herkes kendini diyetisyende bulacak
Ben koronadan önce başladım Ama korona bana işlemediOrası kesin
Evet abla bence de bide spor salonlarıEn kârlı diyetisyenler çıkacak bu gidişle tatlım.
Toplu halde kilo alacağımız için sıkıntı yokBen koronadan önce başladım Ama korona bana işlemedi
Oooo yok yok o iş öyle değil siz giderken ben zayıflamış olarak size hava atcamToplu halde kilo alacağımız için sıkıntı yok
Hadi inşaallahOooo yok yok o iş öyle değil siz giderken ben zayıflamış olarak size hava atcam
Bu hafta birinci bilemm olmuşum haberim yokkenHadi inşaallah
Maşaallah canım:)Bu hafta birinci bilemm olmuşum haberim yokken