yaklaşık 8 aydır siteye üyeyiz...biz yani ben ve kardeşim!..ama yönetime bunu bir türlü kabul ettiremedik...8 ayda defalarca banlandık 2.üyelikten...yönetime anlattk durumu üyeliklerimizi açtılar sonra yine kapattlar açtılar kapattılar..............işyerindeki pcden de giriyoruz burdaki arkadaşlar da üye..ama sanırım yönetim durumumuzu anlamamakta kararlı!!
ya burda sürekli yönetici mi değişiyor?ben bütün editörlere tek tek mail atmak zorunda mıyım??bir pc bir kişiye mi ait olacak??madem böyle bir kuralınız var bi sorun değil mi?
durum gayet açık ve net sanırım..karakumru nickli kardeşimin banını kaldırmanızı RİCA EDİYORUM..VE ARTIK BU SAÇMALIKLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORUZ!
Hayırdır Fatma
ne oldu?
Ne alaka ya szin kardeş olmadığınızı bilemeyen mi var?
Girişler otomatik sistemle yapılmıyor mu, sonuçta şifreler farklı nickler farklı
meraba.sagolera ve muhalif benim.sevgi57 iş arkadasımın yzc kuzenim karakumru da küçük kuzenim üyelikleri aynıbilgisayardan açtğmz için mi sorun oluyo anlamadmki sevgi abla daha hiç kullanmadı zaten.benim üyeliğimi açın lütfen
yönetimi istifaya çağırmayı biliyorsunuz ama konuyu doğru başlığa açmayı bilmiyorsunuz ..
konu "sitede yaşadığınız sorunlar" başlığına taşındı.
Konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim lütfen.
siz de konuyu taşımayı biliyosunuz ama gerekeni yapmayı bilmiyosunuz!sizin tek yaptığınız zaten konu tasımak ve ceza vermek..ayrıca ben sizin küçük kızınız değilim benimle bu şekilde konuşamazsınız...yönetim gereğini neden yapmıyo acaba?????????????
Adminlerden mantıklı bir açıklama gelir umarım. Başka bir sebeple banlanmıştır diye umuyorum. Aksi halde durum feci saçma.
siz de konuyu taşımayı biliyosunuz ama gerekeni yapmayı bilmiyosunuz!sizin tek yaptığınız zaten konu tasımak ve ceza vermek..ayrıca ben sizin küçük kızınız değilim benimle bu şekilde konuşamazsınız...yönetim gereğini neden yapmıyo acaba?????????????
meraba.sagolera ve muhalif benim.sevgi57 iş arkadasımın yzc kuzenim karakumru da küçük kuzenim üyelikleri aynıbilgisayardan açtğmz için mi sorun oluyo anlamadmki sevgi abla daha hiç kullanmadı zaten.benim üyeliğimi açın lütfen
sonunda bi ilgilenen çıktı!evet bu kadar insan aynı pcyi kullanıyo bi mahsuru mu var??siteye ilk girdiğimde bu garip kuralınızı blmediğim ve banlandğm için siz üyelik iptal ettkçe ben yenisini açtım..sonra anladım durumu ve bi yönetici benle irtibata geçti üyeliklerimi topladı bi üyelikte..karakumru kardesi.sevgi57 işarkadasm diğer nckler de iş arkaşlarmın..yönetim bnim ilişkilerimi takip edemiyosa bu işi yapmasın efendim.kural koymayı biliyosunuz ama çözüm üretmeyi bilmyosunuz!ben 7gün 14 saat işteyim ve burdaki bilgisayarları çalısanından muhasebecisine herkes kullanabilir.Durumu çözseniz iyi olur artık
ayyrca anasayfadan buldum ama senin gibi dengeszlern olduğnu blsem yazmazdm battı heralde
tedavi olmalsn bence
yaklaşık 8 aydır siteye üyeyiz...biz yani ben ve kardeşim!..ama yönetime bunu bir türlü kabul ettiremedik...8 ayda defalarca banlandık 2.üyelikten...yönetime anlattk durumu üyeliklerimizi açtılar sonra yine kapattlar açtılar kapattılar..............işyerindeki pcden de giriyoruz burdaki arkadaşlar da üye..ama sanırım yönetim durumumuzu anlamamakta kararlı!!
ya burda sürekli yönetici mi değişiyor?ben bütün editörlere tek tek mail atmak zorunda mıyım??bir pc bir kişiye mi ait olacak??madem böyle bir kuralınız var bi sorun değil mi?
durum gayet açık ve net sanırım..karakumru nickli kardeşimin banını kaldırmanızı RİCA EDİYORUM..VE ARTIK BU SAÇMALIKLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORUZ!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?