• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yönetim istifa!!

sagolera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
816
4
0
Sinop
yaklaşık 8 aydır siteye üyeyiz...biz yani ben ve kardeşim!..ama yönetime bunu bir türlü kabul ettiremedik...8 ayda defalarca banlandık 2.üyelikten...yönetime anlattk durumu üyeliklerimizi açtılar sonra yine kapattlar açtılar kapattılar..............işyerindeki pcden de giriyoruz burdaki arkadaşlar da üye..ama sanırım yönetim durumumuzu anlamamakta kararlı!!
ya burda sürekli yönetici mi değişiyor?ben bütün editörlere tek tek mail atmak zorunda mıyım??bir pc bir kişiye mi ait olacak??madem böyle bir kuralınız var bi sorun değil mi?
durum gayet açık ve net sanırım..karakumru nickli kardeşimin banını kaldırmanızı RİCA EDİYORUM..VE ARTIK BU SAÇMALIKLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORUZ!

yaklaşık 8 aydır siteye üyeyiz...biz yani ben ve kardeşim!..ama yönetime bunu bir türlü kabul ettiremedik...8 ayda defalarca banlandık 2.üyelikten...yönetime anlattk durumu üyeliklerimizi açtılar sonra yine kapattlar açtılar kapattılar..............işyerindeki pcden de giriyoruz burdaki arkadaşlar da üye..ama sanırım yönetim durumumuzu anlamamakta kararlı!!
ya burda sürekli yönetici mi değişiyor?ben bütün editörlere tek tek mail atmak zorunda mıyım??bir pc bir kişiye mi ait olacak??madem böyle bir kuralınız var bi sorun değil mi?
durum gayet açık ve net sanırım..karakumru nickli kardeşimin banını kaldırmanızı RİCA EDİYORUM..VE ARTIK BU SAÇMALIKLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORUZ!

Sagolerayi ve karakumruyu yakından tanıyorum ikisininde farklı kişiler ve kardeş olduklarını biliyorum o kadar söylemelerine rağmen halen neden banlandıklarınıda anlamış değilim. Bazen okuyorum yönetimdeki kişiler sırf banlamak için bekliyolar bu durum çok yanlış:20::20: o kadar konu var ki ve bu konuların içinde o kadar saçma şeyler yazan hakaret edenler onlara gelince sırf uyarmakla yetinen yönetim arkadaşlarımın söylemelerine rağmen banlıyorlar biraz daha dikkatttt:20::20:

Bence siteye tc no ile girilmelii...daha hassas olur hem...erkeklerinde konularımızı okumalarından kurtulmuş oluruz...ve saçma sapan konu açan,sırf geyik olsun diye konu açanlardan da...

Ne alaka ya szin kardeş olmadığınızı bilemeyen mi var?
Girişler otomatik sistemle yapılmıyor mu, sonuçta şifreler farklı nickler farklı

Ne alaka ya szin kardeş olmadığınızı bilemeyen mi var?
Girişler otomatik sistemle yapılmıyor mu, sonuçta şifreler farklı nickler farklı

ıp numarasndan aynı pcden girdiğimiz anlaşılıyo...biz 3 pcden giriş yapıyoruz bi de tel 4 cihaz..aynı pcyi kullanmamz kadar doğal bsey var mı acaba?

Adminlerden mantıklı bir açıklama gelir umarım. Başka bir sebeple banlanmıştır diye umuyorum. Aksi halde durum feci saçma.

yönetimi istifaya çağırmayı biliyorsunuz ama konuyu doğru başlığa açmayı bilmiyorsunuz ..

konu "sitede yaşadığınız sorunlar" başlığına taşındı.
Konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim lütfen.

xxdert.
yzc

melisa57.
sagolera
muhalif
KILICLIKOYU
karakumru
sevgi57

Bu kadar insan aynı PC yi mi kullanıyor? İşyerinizde tek bilgisayar mı var?

Ayrıca aşağıdaki mesaj size ait. Kardeşler, kuzenler, 2. üyelik vs vs. Yönetim sizin karmaşık ilişkilerinizi takip etmek zorunda mı?

meraba.sagolera ve muhalif benim.sevgi57 iş arkadasımın yzc kuzenim karakumru da küçük kuzenim üyelikleri aynıbilgisayardan açtğmz için mi sorun oluyo anlamadmki sevgi abla daha hiç kullanmadı zaten.benim üyeliğimi açın lütfen

yönetimi istifaya çağırmayı biliyorsunuz ama konuyu doğru başlığa açmayı bilmiyorsunuz ..

konu "sitede yaşadığınız sorunlar" başlığına taşındı.
Konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim lütfen.

siz de konuyu taşımayı biliyosunuz ama gerekeni yapmayı bilmiyosunuz!sizin tek yaptığınız zaten konu tasımak ve ceza vermek..ayrıca ben sizin küçük kızınız değilim benimle bu şekilde konuşamazsınız...yönetim gereğini neden yapmıyo acaba?????????????

siz de konuyu taşımayı biliyosunuz ama gerekeni yapmayı bilmiyosunuz!sizin tek yaptığınız zaten konu tasımak ve ceza vermek..ayrıca ben sizin küçük kızınız değilim benimle bu şekilde konuşamazsınız...yönetim gereğini neden yapmıyo acaba?????????????

Benim işim konu taşımak,ceza vermek benim işim değil..bakın bunuda bilmiyorsunuz :)
Konuları doğru başlığa açın demek de benim işim,iyi forumlar :)

Adminlerden mantıklı bir açıklama gelir umarım. Başka bir sebeple banlanmıştır diye umuyorum. Aksi halde durum feci saçma.

Merhaba
Once bir konuda ceza aldi sonrasinda iletisim bolumunden bize aklina ne gelirse yazdigi bir mail sonrasinda bu 2 kisiden birini siteden uzaklastirdik.

Zira 2 kardeste sorunlu tipler surekli ceza aliyorlar ceza aldiklarinda ise kuzenler siteye giriyor, yukarida paylasildigi gibi oyle buyuk aileki nedense biri ceza aldiginda diger kuzen sitede. Zaten 2 uyeligi oldugunuda bize mesajla bildirmis kendisi. Siz su anda bizi elestirenler hanginiz haksiz yere ceza aldi ? Hatta profilinize baktimda hanginiz ceza aldi ? Biraz dusunun lutfen bu 2 kardesi gicikligina mi yapiyoruz yoksa bunlar sorunlu mu ? Cok acik oldu ama sorunlu olduklarini ben degil kendileri konulari acip yazmislar zaten kardesim boyle problemli ablam boyle diye.....

sizin bana attiginiz maili paylasalim mi burada ? Uslup dersi verirken once kendi uslubunuza dikkat edin !

xxdert.
yzc

melisa57.
sagolera
muhalif
KILICLIKOYU
karakumru
sevgi57

Bu kadar insan aynı PC yi mi kullanıyor? İşyerinizde tek bilgisayar mı var?

Ayrıca aşağıdaki mesaj size ait. Kardeşler, kuzenler, 2. üyelik vs vs. Yönetim sizin karmaşık ilişkilerinizi takip etmek zorunda mı?

sonunda bi ilgilenen çıktı!evet bu kadar insan aynı pcyi kullanıyo bi mahsuru mu var??siteye ilk girdiğimde bu garip kuralınızı blmediğim ve banlandğm için siz üyelik iptal ettkçe ben yenisini açtım..sonra anladım durumu ve bi yönetici benle irtibata geçti üyeliklerimi topladı bi üyelikte..karakumru kardesi.sevgi57 işarkadasm diğer nckler de iş arkaşlarmın..yönetim bnim ilişkilerimi takip edemiyosa bu işi yapmasın efendim.kural koymayı biliyosunuz ama çözüm üretmeyi bilmyosunuz!ben 7gün 14 saat işteyim ve burdaki bilgisayarları çalısanından muhasebecisine herkes kullanabilir.Durumu çözseniz iyi olur artık

meraba.sagolera ve muhalif benim.sevgi57 iş arkadasımın yzc kuzenim karakumru da küçük kuzenim üyelikleri aynıbilgisayardan açtğmz için mi sorun oluyo anlamadmki sevgi abla daha hiç kullanmadı zaten.benim üyeliğimi açın lütfen

Sevgi iikinizde ceza alincami kullanacak ! Her konuda her olayda 2 kardes aktif olarak her olayli basliktasiniz surekli sikayet ediliyorsunuz profiliniz ceza dolu !

sonunda bi ilgilenen çıktı!evet bu kadar insan aynı pcyi kullanıyo bi mahsuru mu var??siteye ilk girdiğimde bu garip kuralınızı blmediğim ve banlandğm için siz üyelik iptal ettkçe ben yenisini açtım..sonra anladım durumu ve bi yönetici benle irtibata geçti üyeliklerimi topladı bi üyelikte..karakumru kardesi.sevgi57 işarkadasm diğer nckler de iş arkaşlarmın..yönetim bnim ilişkilerimi takip edemiyosa bu işi yapmasın efendim.kural koymayı biliyosunuz ama çözüm üretmeyi bilmyosunuz!ben 7gün 14 saat işteyim ve burdaki bilgisayarları çalısanından muhasebecisine herkes kullanabilir.Durumu çözseniz iyi olur artık

Durum cozume ulasti ! Site kurallari cok net kisiye ozel degistiremeyiz !

Size hayatta basarilar....

Ceza aldigi mesajlar :

ayyrca anasayfadan buldum ama senin gibi dengeszlern olduğnu blsem yazmazdm battı heralde

tedavi olmalsn bence

bu 2 mesajdan ayri ayri ceza almis. Kimse baska bir uyeye bu sekilde hitap edemez. Bu aldigi cezalarda haksizlik oldugunu dusunuyor. Kusura bakmayin bu sitede kimse kimseye bu sekilde hitap edemez.

Kardesi ise 9 cezaya sahip onlar neler yazmak dahi istemiyorum !

site asiri yavas :50:

nerdeyse her konuda mesaj tekrari bazilarinda hatta 3-4 ayni mesaj

temin bi mesaj yazdim cevaplaya bastim, bekle bekle site bakimda yazisi cikti, sayfayi yeniledim, bi baktimki mesajim iki kere gitmis:53:

biseler yapsaniz, cook eski mesajlari filan silseniz site hizlansa :28:

Senelerdir kardeşim ile beraber üyeyim siteye.Yeri geliyor aynı pc dende giriyoruz.Hiç problem olmadı.

Back