• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yöneticilerden birine sesleniyorum acil cvp

açtım konuların silinmesini istiyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba ,

Site yöneticisinin konu ile ilgili mesajı ve bilgilendirme konu linki aşağıdaki gibidir. Konular ve mesajlar silinmemektedir. Bilginize.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tilmasi-ve-konu-ve-fotograf-silinmesi.407600/

Kazen dedi:
Lütfen ;

- üzüleceğiniz konulardan,
- başkalarınız üzeceğiniz yorumlardan,
- yasal süreçte başınızı belaya sokacak mesajlardan,
- ola ki (Allah muhafaza) bir ayrılık yaşarsanız burada yazdıklarınızdan dolayı ciddi olarak canınızı sıkacak durumlardan,

uzak durmanızı öneririm.

Konular, mesajlar asla silinmiyor bunu lütfen unutmayın !

- Yazdıklarınızdan sorumlu olduğunuzu yorumlar yazarken, konu açarken iki kez düşünün bir kez yazın !

açtım konuların silinmesini istiyorum yardımcı olurmusunuz
Açtığınız konular ve yazdığınız cevaplar yasal olarak silinemez bilişim şuçları kanunu gereği devlet bu konuda sıkı artık,konularınız sadece yoruma kapatılır.

Açtığınız konular ve yazdığınız cevaplar yasal olarak silinemez bilişim şuçları kanunu gereği devlet bu konuda sıkı artık,konularınız sadece yoruma kapatılır.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, yasalar gereği silmemiz mümkün değil dediğimiz, açıkladığımız halde bilhassa silmedik zannedenler oluyor.
Bir üyemizin ağzından böyle bir yorum yapılması umarım ikna edici olur.

Ben yeni uye oldum. Nasil konu aca bilirim?
Merhaba,
açacağınız konuya uygun bölüme gidin, örneğin bir konuda derdiniz varsa Bir Derdim Var bölümüne konu açabilirsiniz, sağlık sorunlarında Adım Adım Sağlık bölümüne konu açabilirsiniz gibi.

Daha sonra bölümün sağ üst köşesinde Yeni Konu Aç yazısı göreceksiniz, ona tıklayın, açılan pencerede Başlık kısmına konu içeriğinizi anlatan bir başlık yazın, " Kayınvalidemle tartıştık" gibi, konuyu yazın ve alttaki Konuyu Oluştur butonuna basın, konunuz açılır.

Back