Yöneticiler

size birşey danışmak isterim nasıl yönetici oluyorsunuz merak ediyorum şöyleki ben 2 aydır bir yurtta müdürlük yapmaya başladım bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım hiç bilmiyorum personelimde problemli sürekli patrona kötülüyor lütfen yardım edin bu sektörde yeniyim ve sudan çıkmış balık gibiyim önümde bir teftiş var bana sadece hazırlan deniyor ama ne yapıcağım söylenmiyor.personel burayı hapishane gibi benimsemiş kendide gardiyan anlatamıyorum bunların müşterimiz olduğunu sürekli terslenen birisi çıldıracam nolur yardım edin yoksa işimden olucam ben izmitteyim nolur yardım....problemler büyüdükçe kendime güvenimi yitiriyorum.

Slm Iş Hayatina 17yaşinda Atildim Uluslar Arasi Bir Mağazanin Müşteri Hizmetleriydim 3 Yil Bu Görevi Yaptim Daha Sonra şu Anda çaliştiğim şirletin Sahibi Yani Patronum (şu Anki) Bana Benimle çalişirmisin Yönetici Olarak Dedi Hemen Kabul Ettim Tamamen Yerli Sermayeli Bir Kuruşun Mağaza Müdürüydüm 3 Yil Mağaza Müdürlüğü Yaptim şimdi 12 Mağazanin Koordinatörlüğünü Yapiyorum Kendim Bankacilik Ve Sigortacilik Mezunuyum Ama Kendi Işimi Hiç Sevemedim Hep Mağazacilik Ta çaliştim Iyikide çalişmişim Işimi Seviyorum Yaşim Ise 27 Küçükken Hep Cumhur Başkani Olucam ülkeyi Yöneticem Derdim Ama Koordinatör Oldum 12 Mağazayi Yönetiyorum :)

bugun calıstıgım sırkette terfı aldım ve mudur yardımcılıgına yukseldımmmm.çokkkkkkkkkkkkkk mutluyummmmm.kaydirigubbakcemile5

evvett artık kendi işyerimin sahibiyim :)))Asuman moda tasarım adıyla gelinlik abiye magazası actım kendım dıkıp satacam harıka cok gec kalmişda olsam açmakta çok mutluyum çokkkkkkkkkkk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…