İşletme fakültesi mezunuyum.ilk olarak sakaryanın ilk ve tek güzellik merkezinin yöneticiliğini yaptım.hemde okurken daha 21 yaşımda.son senemde.sebebi dekan ntarafından bölüm 3. olmam sebebiyle sakaryaya yatırım yapan arkadaşına önerilmem..daha sonra fenerbahçeli milli futbolcumuz tuncay şanlının sakaryada spor lıfe adında spor
estetik ve güzellik merkezinin işletme müdürlüğü.tabi tuncayın yurt dışına olan transferi nedeniyle işletmeyi tasfiye ettik.o dönemde yerel bir gazetenin yaptığı halk oylamasıyla yılın en başarılı bayan işletmecisi seçildim ve ödül aldım.tabi o dönemde yani 5 yıldan beri dyp kadın kolları başkanlığım meclis üyeliğim ve il delegeliğiminde buna etkisi büyüktü.şuanda yani 7 aydan beri sakarya serdivanda Yükseköğrenim ÖZEL PRENSES KIZ YURDUNUN yurt müdürlüğünü aynı zamanda bu yurdunun bağlı olduğu şirketin genel müdürlüğünüde yapıyorum.ve 25 yaşımdayın.bu yaşta sahip olduğum bu kariyer ve kahrolası şanslı doğmam mesleğime olan aşkımı ve hırsımı arttırdı.aslında psikolog olmak istiyordum.ama şimdi iyiki İŞLETMECİ olmuşum diyorum.............