yöneticiler nerede?

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
profil düzenlemeyle ilgili yardıma ihtiyacım var ve günlerdir ulaşamıyorum kimseye...??

kazen ve curly'e ikisine de mesaj attım cevap gelmedi...

siteyi terk mi ettiler,ne oldu?? hem sorunumun hallolması açısından hemde akibetlerini merak ettiğimden soruyorum...

bencede tatil ya bende önce blog vardı yazı yazıyorduk orayı bulamadım kayıp:50::50::50:

Son düzenleme:
mod.lara bi konu hakkında mesaj attım..hanfendiler cevap yazma tenuzzulunde bile bulunmad. :19:

Son düzenleme:
bencede tatil ya bende önce blog vardı yazı yazıyorduk orayı bulamadım kayıp:50::50::50:
Bloglar kapandı.
mod.lara bi konu hakkında mesaj attım..hanfendiler cevap yazma tenuzzulunde bile bulunmad. :19:

Modlarda bizler gibi insan onlarda 7/24 pc de olmuyorlar dikkatlerinden kaçmış olabilir,yada konuu daha yetkili birine sormak gereği duymuşlar cevap beklior olabilirler.

yöneticiler bayan değil canım erkek:)
artı 6 bin küsur mesajın var 2009 da üye olmuşsun ,erkek olduklarını bilmiyor musun kız :27:

sırra kadem bastı adminler...

Konu sahibi arkadaşım,
Profil düzenlemeyle ilgili Curly açıklayıcı bir konu açmış,
isterseniz inceleyebilirsiniz ama profilinizi şekillendirmek için
önce KK Pro Kart sahibi olmanız gerekmektedir..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...li-sekillendirme-kk-kulup-kart-sahipleri.html

Açıkcası şu mesajınız hiç hoş değil,imalı kelimeler olmamış,
sizin her yazdığınız mesaj görevli arkadaşlar gider ve mutlaka sizlere ulaşılır,
biliyorsunuzki gönüllü çalışıyorlar,onun için kullandığınız kelimelere dikkat ederseniz çok iyi olur..

Sitede kafamızda soru işareti olacak bütün konular
açıklayıcı bir biçimde açıklanmış ve bölümlere konu olarak açılmış,
bence ,önce sitede arayıp,bulalım,eğer bulamazsak yöneticilere ulaşalım..
sevgiler...

Son düzenleme:
Denzili'deydik !

Yarin geri donuyoruz....

$camasirsepeti.jpg

modları eleştirememe gibi bir kural varmı? Sanıyorumki yoktur.. Sonuçta onlarda zamanında user olarak giren daha sonradan görev alan arkadaşlarımızdır... Kaldıki bir modun hatasıyla ilgili yöneticiler şikayet alsa onlarada gereği uygulanıyordur. Yönetim yinede yöneticileri ilgilendiren bir konu elbette.. Burasının adil bir site olduğunu biliyorum görüyorum en azından.Bunu görmek için çok fazla bir çabayada gerek yok.. Kazen ortalık çok karışmadıkça devreye girip herşeye müdahale etmiyor.. Son nokta giriyor devreye.. (sabırlı adam vesselam allah var) Ve o girdiğinde ortada yok olan bütün modlar bir anda hokus pokusla ortaya çıkıyorlar. Belki kendi içlerinde iletişimleri vardır..:) Ama ondan fazlada online yönetici göremiyorum ben admin olmasına rağmen.. birkaç tane mod var sürekli gördüğüm sitede online olan. diğerleri yok. herşeyide admine bırakmadan en azından soruları cevaplandırabilecek modlar ve banlama görevinde yetkili süper modlar gerekiyor. IRC servisi olsa Ircop bile yeterliydi :)

seviyorum bu siteyi, burada vakit geçirmeyi..Çayımı yudumlarken konular içinde kaybolmayı.. Bazen konuları okudukça aklıma şu sözler geliyor ve motive oluyorum hayata sıkıldığım anlarda "sanmaki dert sadece sende var.. sendeki derdi nimetten sayanlar da var"..

Nacizane..

Sevgiler..

7/24 burda sizlerle olamayacağımızı biliyorsunuz değil mi ?Sizde tam 24 saat vakit geçirmiyorsunuz burda
Bizimde dışarda işlerimiz var evimiz var aşımız var her birimiz elimizden geldiğince burda sorularınıza şikateylerinize yardımcı olmaya çalışıyoruz .

Online olupta cevap vermeyen bir mod arkadaşım yoktur sanmıyorum Ya o esnada işi vardır Yada forumda halletmesi gereken önemli bir konu Ama muhakkak cevap yazılır.Bazen çok acımasızca konuşuyorsunuz gerçekten

Herkese iyi paylaşımlar iyi muhabbetler dliyorum

yöneticiler erkekte modlar bayan:27::27:

pardon arkadaş mod demiş,ben onu nedense yönetici,admin olarak yorumlamışım :26:

düzelttiğin için sağol canım...susu kusura bakma yanlış anlamışım.....

Denzili'deydik !

Yarin geri donuyoruz....

Eki Görüntüle 125126

heh haber aldık sonunda:)
hoşgelin inşallah....

Konu sahibi arkadaşım,
Profil düzenlemeyle ilgili Curly açıklayıcı bir konu açmış,
isterseniz inceleyebilirsiniz ama profilinizi şekillendirmek için
önce KK Pro Kart sahibi olmanız gerekmektedir..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...li-sekillendirme-kk-kulup-kart-sahipleri.html

Açıkcası şu mesajınız hiç hoş değil,imalı kelimeler olmamış,
sizin her yazdığınız mesaj görevli arkadaşlar gider ve mutlaka sizlere ulaşılır,
biliyorsunuzki gönüllü çalışıyorlar,onun için kullandığınız kelimelere dikkat ederseniz çok iyi olur..

Sitede kafamızda soru işareti olacak bütün konular
açıklayıcı bir biçimde açıklanmış ve bölümlere konu olarak açılmış,
bence ,önce sitede arayıp,bulalım,eğer bulamazsak yöneticilere ulaşalım..
sevgiler...

songül dediğin yere bakıcam şimdi ama sanırım rutbe kısmına yazı yazmak için pro üye olmak gerekmiyor sanırım zira ben şu an yazan "B&E NİŞANLI" yazısını yazabilmiştim....ama" B&E 14.05.2011 :) " şeklinde değişiklik yapmak istiyorum o kısımda olmuyor şimdi....

Son düzenleme:
Bebek kafa kullanıcı paneline girip profilimi düzenle kısmında dediğin bölümün gözüküyor olması lazım Bende görünüyor çünkü

Bebek kafa kullanıcı paneline girip profilimi düzenle kısmında dediğin bölümün gözüküyor olması lazım Bende görünüyor çünkü

görünmesi değil sorunum,oraya dediğim şekilde yazıp değişiklikleri kaydet deyince uyarı çıkıyo "çizelge öngörülen formatta değil "gibi bir uyarı.....oysaki benim çizelgeyle işim yok,çizelgemi değiştirmiyorum ben rutbemde yazan yazıyı değiştirmeye çalışıyorum...

çekiliş topiğimizi hiçbir uyarı vermeden haber vermeden pat diye silinmiş buluyoruz..
sebebi ise yazım yanlışı yüzündenmiş.tamam sitenin kuralları gereği olmaması gerekiyor ama ilk olarak uyarı verılmesi ve hatanın düzeltilmesi gerekmezmiydi:19:
pat diye konu silmek ne demek:20:

Bu kadar sert olmayın nolur:)Tabiki neden silindiğini (veya kilitlendiğini) bilmek daha hoş olur ama günde okadar çok çift konu yanlış başlık olaylı topik vs oluyorki.Üstelik haber verilmeden silinen/taşınan/kilitlenen konudan çok altına link bırakılarak/not düşülerek taşınan kilitlenen konu var.

görünmesi değil sorunum,oraya dediğim şekilde yazıp değişiklikleri kaydet deyince uyarı çıkıyo "çizelge öngörülen formatta değil "gibi bir uyarı.....oysaki benim çizelgeyle işim yok,çizelgemi değiştirmiyorum ben rutbemde yazan yazıyı değiştirmeye çalışıyorum...

Merhaba
Cizelgenizi buyuk ihtimalle ben eklemistim ve standart disi oldugu icin ben eklerken sorun vermedi ama siz su asamada profilinizde degisiklik yapmaya kalktiginizda sistem tum alanlari kontrol ediyor ve cizelgeyi standart disi gorup buna hata veriyor. Cizelgenizi sildim simdi profilinizde degisiklik yapabilirsiniz. Cizelge eklemek istiyorsanizda cizelge kurallarina uygun karakter sayisinda cizelge eklemelisiniz.

Merhaba
Cizelgenizi buyuk ihtimalle ben eklemistim ve standart disi oldugu icin ben eklerken sorun vermedi ama siz su asamada profilinizde degisiklik yapmaya kalktiginizda sistem tum alanlari kontrol ediyor ve cizelgeyi standart disi gorup buna hata veriyor. Cizelgenizi sildim simdi profilinizde degisiklik yapabilirsiniz. Cizelge eklemek istiyorsanizda cizelge kurallarina uygun karakter sayisinda cizelge eklemelisiniz.

Teşekkür ederim kazen...curly ile de görüştüm konuyu,sizin mesajınızı şimdi görüyorum...evet siz halletmiştiniz daha önce çizelge sorunumu...şimdi uygun şekilde düzenledim yeniden...eski çizelgemi daha çok sevmiştim ama ne yapalım....:31:

Back