Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bloglar kapandı.bencede tatil ya bende önce blog vardı yazı yazıyorduk orayı bulamadım kayıp![]()
mod.lara bi konu hakkında mesaj attım..hanfendiler cevap yazma tenuzzulunde bile bulunmad.![]()
mod.lara bi konu hakkında mesaj attım..hanfendiler cevap yazma tenuzzulunde bile bulunmad.![]()
yöneticiler bayan değil canım erkek:)
artı 6 bin küsur mesajın var 2009 da üye olmuşsun ,erkek olduklarını bilmiyor musun kız
sırra kadem bastı adminler...
yöneticiler erkekte modlar bayan![]()
Konu sahibi arkadaşım,
Profil düzenlemeyle ilgili Curly açıklayıcı bir konu açmış,
isterseniz inceleyebilirsiniz ama profilinizi şekillendirmek için
önce KK Pro Kart sahibi olmanız gerekmektedir..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...li-sekillendirme-kk-kulup-kart-sahipleri.html
Açıkcası şu mesajınız hiç hoş değil,imalı kelimeler olmamış,
sizin her yazdığınız mesaj görevli arkadaşlar gider ve mutlaka sizlere ulaşılır,
biliyorsunuzki gönüllü çalışıyorlar,onun için kullandığınız kelimelere dikkat ederseniz çok iyi olur..
Sitede kafamızda soru işareti olacak bütün konular
açıklayıcı bir biçimde açıklanmış ve bölümlere konu olarak açılmış,
bence ,önce sitede arayıp,bulalım,eğer bulamazsak yöneticilere ulaşalım..
sevgiler...
Bebek kafa kullanıcı paneline girip profilimi düzenle kısmında dediğin bölümün gözüküyor olması lazım Bende görünüyor çünkü
görünmesi değil sorunum,oraya dediğim şekilde yazıp değişiklikleri kaydet deyince uyarı çıkıyo "çizelge öngörülen formatta değil "gibi bir uyarı.....oysaki benim çizelgeyle işim yok,çizelgemi değiştirmiyorum ben rutbemde yazan yazıyı değiştirmeye çalışıyorum...
Merhaba
Cizelgenizi buyuk ihtimalle ben eklemistim ve standart disi oldugu icin ben eklerken sorun vermedi ama siz su asamada profilinizde degisiklik yapmaya kalktiginizda sistem tum alanlari kontrol ediyor ve cizelgeyi standart disi gorup buna hata veriyor. Cizelgenizi sildim simdi profilinizde degisiklik yapabilirsiniz. Cizelge eklemek istiyorsanizda cizelge kurallarina uygun karakter sayisinda cizelge eklemelisiniz.