• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yönetici asistanı?

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
kızlar bilgisayar programcığı 1. sınıftayım seneye okulunm bitiyor ve ben daha okulum bitmeden bir iş teklifi aldım ünlü bi reklam şirketinde yönetici asistanı olarak okulda öğrendiğim prograMları kullanıyorlarmış ve kullanıcak kimseyiye bulamıyorlarmış bi bilen ben çıkmışım karşılarına..800 lira maaş +sigorta+yemek ve ehliyetimi aldıgımdada altıma araba veriyorlar şahsıma eit şirket arabası kendi odam olucak kendi bilgisayarım olucak.. okulumu bitirmeme 1 yıl kaldı okulunu dondur daha sonra tekrardevam edersin diyorlar ama ben şehir dışında okuyorum..okulu dondurdum diyelim birdaha okula nasıl devam edicem.. okumayı seçtyim diyelim böyle bi fırsat birdha nezaman elime geçerki ki bu krizde..tavsiyelerinizi bekliyorum..

:uhm:

bende iki yıllık okulumu bitiremedim bazı sebeplerden dolayı canım ama şunu söyleyebilirimki iki yıllık okumak pekte işe yaramıyor eğer iş teklifi iyise ve geleceğide varsa bence okulu dondur canım işi donduramazsın ama okulu dondurabilirsin bakarsın şansın bol olur yani umarım öle olur o zaman iki yıllık okumana bile gerek yok açıköğretimden okursun iki yılyerimseniben

patronda diyo şidmilik çalış ben senı okula bitirmen için gönderirim dio:( bilmiyorum annem ve babamda pek istekli degil bitir okulunu dio daha bitirmeden böylebi teklif aldım bitirince önune daha guzel fırsatlar çıkabilir diyorlar.. bilmiyorum canım kafam çok karışıks evgilimde böyle bi fırsat birdaha karsına çıkmaz diyo..

bence Allah insanın önüne böyle şeyleri herzaman çıkarmıyor hayatını değiştirebilir canım...ben çok gördüm şunu seçseydim zamanında şöyle olurdum diyenleri sonra kafanı duvarlara vurma canım..

bence değerlendir sonuçta okuluna devam etme imkanın olucak takrar böyle bi fırsat kaçmaz

hem birikim yaparsın ayrıca bu iş sayesinde yükselebilirsin sonra okulunuda bitirirsin bu iş sana

bsamak olabilir değerlendir bence...

okumakta ii tabi ama iki yıllık (önlisans) bence biişeye yaramıo yarasaydı eşim 15 ay askerlik yapmazdı:delphin:

kızlar okulum kutahyada bu iş sakaryada adam verdigi sözu tutarmı bakalım işi bitiginde mezun olan biri lazım bana diyip göndermesin benide bundan da korkuyom bide okulu dondurucam sonra 25
yasında nasıl gideyim okula devam edeyim:( herşeyi düşünüyoruma ma kafam karışıyo..

durumunu ptrn biliyorsa ve dondur okulunu fln demiş sanırım sorun çıkmaz o zaman...
birde o kadar büyük bi şirketse heralde güvenilirdir diye düşünüyorum

evet canım köklü ve ii bir şirket daha sonra keşke okulu bırakmsaydım demek istemıyorum..

canım okulu tamamen bırakma. dondur bir sene işi dene olmadı geri dönebilirsin okulundn iice araştır dondurma şartlarını. baktın olmuyo okuluna dönersin.

bence güzel işmiş.bi daha böyle bi iş bulabilrmisin o var yanii CADIARZU iyi düşün

ben büro yönetimi bölümündeyim
yönetici asistanlığını seççem dal olarak vee eğer böyle bir sçenek yapsalar kabul de ederdim sonra okulumu olursa açık öğretime çevirrirdim...

Bilgisayar programcılığı okuyosun bu bölümde başarılı olursan çok daha güzel olanaklara sahip olabilirsin. Herkes kaydını dondur çalış diyo ilk başlarda para tatlı gelir ve hep öle kalcak sanırsın 2 sene gecer artık kaydını dondurmaktanda vazgecersin. Sonra bir bakmışın şirket lise mezunu olduğun için maaşına zam yapmaz üstüne araba vercez demişler. Çalışdığın yerde ehliyet alana kadarda 3 ay geçer bu sefer patron daha yenisin arabanın kaskosu yok biraz öğren ondan sonra der. Diploma her zaman önemlidir. Özel sektörün hiç bir garantisi yoktur. Yeri gelir o köklü dediğin şirkette patronun istifa eder başkası gelir seni beğenmez senin yerine yarı fiyata çalışan elemanı alır.

okumakta ii tabi ama iki yıllık (önlisans) bence biişeye yaramıo yarasaydı eşim 15 ay askerlik yapmazdı:delphin:

Askerlikte meslekçi oluyor erlere göre rahat ediyor. İş yerine girincede hangi bölüm olduğunu bilmiyorum ama altında 10 kişi çalıştırılıyor ve şef oluyorlar. Mühendisten sonra gelen ikinci adam yüksek okul okuyan kişidir{Tekniker unvanına sahip çünkü}. İşi biliyorsa iş onun ayağına geliyor.

systmc haklısın canım işte bende bunları düşünüp okulu bırakmak istemıyorum okulum bitince bukadar ii bi teklif gelmese bile buna yakın biryer bulurm gibime geliyo allah biryerden kapatırsa biryerden açarmış kolumda altın bileziğim olduktan sonra allah elbet yardım eder diye düşünüyorum..

Önce okulunu bitir derim ben.
Bende Büro yönetimi sekreterlik bitirdim.
kriz olmasa yönetici sekreterliği için
800 tl yemek+ssk abartılacak kadar bi imkan değil bence
ayrıca bu kriz zamanı nasıl bu kadar bol keseden verebilyor adam
hemde ilerde araba vaad ediyor.

diplomanı eline aldıktan sonra yolunu çizmen bana daha mantıklı geliyor.

Back