Gelinlik Modelleri Yoncagül alacağı gelinliği giydi, sizden yorum istiyor :)

Bence güpür eklettirme tatlım sadeyken çok hoş durmuş böyle çokbeğendim gelinliğini. Yalnız bel kısmın biraz büyük görünmüş onu düzelttir

evet düzelttiricem canım ama neyden kaynaklı tam emin değilim. Sanırım pilesinden dolayı. Pilesini azaltsam sanırım o kabarıklık da gider. Teşekkür ederim.

bence gelinliğin boyunu biraz daha kısaltıp kuyruk yaptırmalısın çok şatafatlı olmadığı için kuyruk asil durur

bence gelinliğin boyunu biraz daha kısaltıp kuyruk yaptırmalısın çok şatafatlı olmadığı için kuyruk asil durur

teşekkür ederim canım paylaşımın için, zaten bu fotoğraftaki gelinlik örnek. Bunun aynısı olacak diye ekledim, yoksa ki yenisi dikilince boyu ayarlanacak ve arkasında kuyruğu var uzun.

cok guzel ben cok begendim.. eger bu modelı drapelı kullandırabılırsen dahada guzel olr bence :)) bu arad mutluluk ve sağlıkla gıymeyı nasıp etsın rabbım :)
hayırlı olsun

bence de güzel bir modem ve bedenine oturunca daha güzel duracak eteğede ekletme yapabilirsin güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…