• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Yoncagül alacağı gelinliği giydi, sizden yorum istiyor :)

Bence güpür eklettirme tatlım sadeyken çok hoş durmuş böyle çokbeğendim gelinliğini. Yalnız bel kısmın biraz büyük görünmüş onu düzelttir

evet düzelttiricem canım ama neyden kaynaklı tam emin değilim. Sanırım pilesinden dolayı. Pilesini azaltsam sanırım o kabarıklık da gider. Teşekkür ederim.

Merhaba kızlar, bir dikim evinde kafamdaki gelinliği buldum. Aynısını diktireceğim. Sadece etek kısmı sade olduğu için uçlarına incilerin olduğu ve yukarı doğru hafif dağıldığı zarif bir gupür eklenecek. Kuyruğunda ise aralıklı dağınık dağınık gupürler aşağı kadar iniyor. Spotlar sarı olduğu için çok sarı duruyor ama normalde rengi kırık beyaz, tül simli. Sorularım ise;

Sizce fiziğime göre nasıl olmuş (beden olarak biraz büyük geldi) ? Kabarıklığı nasıl ? Etek uçlarına incili gupür eklendikten sonra ön kısma da kuyruğu gibi ara ara gupür eklettirmeli miyim? Ekletmezsem çok mu sade olur? Söz sizde:)

Eki Görüntüle 1047966

bence gelinliğin boyunu biraz daha kısaltıp kuyruk yaptırmalısın çok şatafatlı olmadığı için kuyruk asil durur

bence gelinliğin boyunu biraz daha kısaltıp kuyruk yaptırmalısın çok şatafatlı olmadığı için kuyruk asil durur

teşekkür ederim canım paylaşımın için, zaten bu fotoğraftaki gelinlik örnek. Bunun aynısı olacak diye ekledim, yoksa ki yenisi dikilince boyu ayarlanacak ve arkasında kuyruğu var uzun.

cok guzel ben cok begendim.. eger bu modelı drapelı kullandırabılırsen dahada guzel olr bence :)) bu arad mutluluk ve sağlıkla gıymeyı nasıp etsın rabbım :)
hayırlı olsun:3:

Evet etek kısmı sade geldi ama dediğin gibi yaptırırsan gayet güzel olur. Ben de kırık beyaz aldım, herkes bembeyaz deseler de ııhh kırık beyaz daha şık :17: Fiziğine göre gayet güzel olmuş büyük geldi diyorsun bi de tam oturunca daha güzel olur. Kabarıklığı da normal, bence güpür ekletmelesin :17:

bence de güzel bir modem ve bedenine oturunca daha güzel duracak eteğede ekletme yapabilirsin güzel olur

Back