Yolum uzun baya ..🤲🤲

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.740
14.697
Selam aleyküm kızlar💋💋
biraz kendimden bahsedeyim size evleneli 2 buçuk yıl bebek isteyeli 2 yıl oluyor .. 😒
bı süreçte eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama bebeğe engel değildi biz yine de olsun dedik ..
Bense 2019 temmuzda bir kimyasal gebelik geçirdim ve ondan Sonra gidiş o gidiş . 😩😩
2019 aralık ayında rahim filmine girdim sağ tüp kapalı dendi bana .. 😰
neyse dedim nisan ayına kadar kendime mühlet vereyim eğer hamilelik olmassa tekrar rahim filmi çektirim açılır belki .. 🤲🤲
gel gelelim çevremde hamilelik haberleri yine çoğaldı dün baya üzüldüm ben bu sabah kalktım özel hastaneye gittim dedim açın uleyn su tüpü .. 😅
neyse doktor bana eşinle birliktelik oldu mu dedi evet dedim hop rahim filmi askıya alındı bu ay .😨😨
Birde alttan muayene ederken dedi ki yumurtalıkların tembel sanki.😩 İlk defa bana böyle dendi 🤔🤔
Be doktor bana tüp açtırma ameliyatını da söyledi 😰😰 ben başta sadece rahim filmini düşünürken şimdi ameliyata bile sıcak bakar oldum ama açılma şansı %70 dendi yani açılmayadabilir ..
İstanbul’da cevat hoca da aklımda ama salgın var gidemem 😩🤔
siz ne diyorsunuz peki hanımlar hepiniz tecrübeli bayanlarsınız 🌸🌸
eve geldim şimdi havuç +kuru incir kürü yaptım bu ay full içiçem yumurta büyüsün çatlasın diye 🌺
adet biteli 1 hafta oluyor ama yine de içmek istiyorum . 😤😤
gelecek ay ameliyat olursam buraya yazıcam ..
birde bı ameliyattan olanlar bana yazsın olur mu 💋💋

Canım öncelikle bilmediğin şeyleri pek kullanma derim hormonlarla pek oynama. Tek tüpün kapalı olması sorun dgl aslında eğer hafif tıkalı degilse tabi.eger tam kapalıysa sorun yok. Benim de sol tüpüm tıkalı görünüyordu rahim filminde. Düşük yapınca doktor histeroskopi önerdi o tüpü kontrol etmek için. Bir baktık o da acıkmış aslında ama çok inceymis dedi. Histeroskopi yine kolay ama açmak için laparoskopi derse zor o ameliyat biraz diye biliyorum. Eşinin sayıları nasıl morfoloji nasıl onlar da önemli. Tembellik var dediyse pco görmüş büyük ihtimal o da engel olabilir. Kapsamlı bir doktora git derim hormonlara da baktr hem

Bana direkt kapalı dendi 4 ay önce ben aslında dedim ki tekrar rahim filmine gireyim acılır belki diye önce ki anestezisiz çektirdim cok ağrım oldu baya kastım kendimi .. karar veremiyorum ya ameliyat mı tekrar hsg mi 😫😫😫

Bence de mümkünse baska yerlerde muayene ol. Dün bir arkadaşımızın basarısız tüp bebek denemesinden sonra yaza kadar hiç bir sey yapmama karari aldığını ve hamile kaldığını öğrendik. Olmuyosa stresten olmuyo bence.

Bence de mümkünse baska yerlerde muayene ol. Dün bir arkadaşımızın basarısız tüp bebek denemesinden sonra yaza kadar hiç bir sey yapmama karari aldığını ve hamile kaldığını öğrendik. Olmuyosa stresten olmuyo bence.
Kızzz seni poncikella ☺️☺️ Aynı arkadaşıma benziyorsun ya 💋💋
Neyse konuyu dağıtmayalım ☺️😅 vallah cnm heryerden salgın muhabbeti var diye birseyde yapamıyorum ameliyatta da emin değilim 😩

Canım bende benzer durumdayım seninle. 4 yıldır bebek istiyoruz. Bir tüpüm tıkalı çıktı ama hangi doktora gittiysem bunun bir önemi yok diğer tüpün açık hamileliğe engel değil dendi ve açmak için hiç bir doktor öneride bulunmadı. Laporoskopi zor bir ameliyat ve rahim her müdahalede zarar görüyor. Tüp bebeği niye düşünmüyorsun ya da doktorun önermedi mi?

Hiç hamilelik oluşmadı bende. Ben tüp bebeğe başladım inşallah nisan ayı içinde transfer yapılacak.

Canım bende benzer durumdayım seninle. 4 yıldır bebek istiyoruz. Bir tüpüm tıkalı çıktı ama hangi doktora gittiysem bunun bir önemi yok diğer tüpün açık hamileliğe engel değil dendi ve açmak için hiç bir doktor öneride bulunmadı. Laporoskopi zor bir ameliyat ve rahim her müdahalede zarar görüyor. Tüp bebeği niye düşünmüyorsun ya da doktorun önermedi mi?

Hiç hamilelik oluşmadı bende. Ben tüp bebeğe başladım inşallah nisan ayı içinde transfer yapılacak.
Kuzum dilerim rabbim emeğini boşa çıkarmaz 🤲🤲
Benim durumum maalesef ilçede olmam merkeze 2 buçuk saat uzak olmam eşimin sürekli göreve gitmesi evde kalmaması 😰😰 off o kadar olumsuzluk var ki kuzum 3 ay sonra tayin olucak inşallah bana ameliyat dendi hatta yine rahim dendi ama özelde yaptırdığım için deniyor .. aslında burdan gidince tedaviye baslicam diyordum ama herkes mi hamile olur ya 😫😫

Benim durumum maalesef ilçede olmam merkeze 2 buçuk saat uzak olmam eşimin sürekli göreve gitmesi evde kalmaması 😰😰 off o kadar olumsuzluk var ki kuzum 3 ay sonra tayin olucak inşallah bana ameliyat dendi hatta yine rahim dendi ama özelde yaptırdığım için deniyor .. aslında burdan gidince tedaviye baslicam diyordum ama herkes mi hamile olur ya 😫😫
Yavrum tayin olacaksan ertele ya daha fazla strese sokma kendini.

Amin canım çok sağol:KK200:
Ah canım eşin göreve gidiyorsa bence oluruna bırak. Ben Ankaradayım ve hep özele gittim rahim filmini çeken doktora tüpün biri tıkalı dediğimde her seferinde kızıyordu bu durum gebeliğe engel değil diyordu. sonra prof. a gittim bu sonuçlarla o da aynı şeyi söylüyor hatta anlık bir durum olabilir anestezili çekilirkende kişi kendini kasabiliyormuş. yani demem o ki tüp üzerinde hiç durmadılar. Eğer ameliyat olacaksan da çok iyi bir yerde ol ki rahme zarar verilmesin. Zarar görürse o zaman sonuçları çok daha kötü oluyor.

Bence sakinleş ve kafanı rahatlat vakti geldiğinde Allah ın izniyle bizde anne olucaz. Allah okyanusundan bir damla bize de verecek inşallah

Öncelikle eşinle genetik test yaptırmanı öneririm.Adetin 3.günü tüm hormon testlerini yaptır ve kruger sistemine göre eşinin sperm testini yaptır.bunlar çok önemli.eğer bunlarda da sıkıntı yoksa ovülasyon testi ile yumurtlamanı takip et.

Öncelikle eşinle genetik test yaptırmanı öneririm.Adetin 3.günü tüm hormon testlerini yaptır ve kruger sistemine göre eşinin sperm testini yaptır.bunlar çok önemli.eğer bunlarda da sıkıntı yoksa ovülasyon testi ile yumurtlamanı takip et.
Kuzum eşimde sperm sorunu yok hız morfoloji hepsi iyi şükür sadece bende tek tüp açık .. birde eşim evde kalmıyor ya aslında düzenli evde olsa olurdu belki şimdiye

Kuzum eşimde sperm sorunu yok hız morfoloji hepsi iyi şükür sadece bende tek tüp açık .. birde eşim evde kalmıyor ya aslında düzenli evde olsa olurdu belki şimdiye
Çok iyi biliyorum ben bu durumu.tam yumurtlaman olur eşin nöbette olur.benim eşim de polis aynı yollardan geçtim.hiç stres yapma iyi bir doktor bul o seni yönlendirir.çatlatma iğnesi falan denedin mi

Amin canım çok sağol:KK200:
Ah canım eşin göreve gidiyorsa bence oluruna bırak. Ben Ankaradayım ve hep özele gittim rahim filmini çeken doktora tüpün biri tıkalı dediğimde her seferinde kızıyordu bu durum gebeliğe engel değil diyordu. sonra prof. a gittim bu sonuçlarla o da aynı şeyi söylüyor hatta anlık bir durum olabilir anestezili çekilirkende kişi kendini kasabiliyormuş. yani demem o ki tüp üzerinde hiç durmadılar. Eğer ameliyat olacaksan da çok iyi bir yerde ol ki rahme zarar verilmesin. Zarar görürse o zaman sonuçları çok daha kötü oluyor.

Bence sakinleş ve kafanı rahatlat vakti geldiğinde Allah ın izniyle bizde anne olucaz. Allah okyanusundan bir damla bize de verecek inşallah
Cok teşekkür ederim canım benim hepimiz anne olmak istiyoruz ama bı doktorlar neden böyle ya tüpüm kapalı olduğunu öğrendiğimde de adama soruyom acayip acayip cevaplar .. onlara normal geliyor ama bize nasıl zor ya .. bir ay daha koydum önüme doktor cok iyi alanında bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olur :KK200: :KK200: :KK200:

Çok iyi biliyorum ben bu durumu.tam yumurtlaman olur eşin nöbette olur.benim eşim de polis aynı yollardan geçtim.hiç stres yapma iyi bir doktor bul o seni yönlendirir.çatlatma iğnesi falan denedin mi
Bir kere denedim onda da eşim yine göreve gitti. Kuzum sırf bu görevlerden dolayı hiçbirseye elim gitmiyor ya yarı da kalıyor sürekli

X