Merhaba Canım ben keseyi 4 haftalıkken görmüştüm kalp atışını 6+4 de duymuştum ondan önce 5 haftalıkken kontrole gittiğimde biraz biraz oluşmaya başlamış dedi diye hatırlıyorum
canım daha erken. doktor doğru söylemiş. 10 gün sonra görürsün yolk sacıda.
İnşaallah Canım :)canım cevabin icin tesekkur ederim :) bende 6+2 de gidicem tekrar insallah bebegimizi gorup dunyadaki o en guzel sesi duyariz bizde :)
Canm sakin ol çok dikkatli bakınca yolk sac oluşmaya başlamış gibi geldi banaKızlar siz burda kese içinde bişi görüomusunuz?
Yapacak işim yok ya iyiden delirdim :))) arkasına ışık tutup bakmalar falan :)
Merakla bekliyorum :))@neyapsamİnşallah görürsünüz canım. Bugün ben de inşallah olumlu birseyler duyarım doktordan buna ihtiyacım var.. sonucunu paylaşacağım
Bende dün 7+1 de kalp atışını gördüm şükür.bir hafta kadar geriden geliyormuş ama Zamanla toparlar umarım kanama olayına gelince benim 2haftadır kahverengi lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum 6.haftada Birgün kanama olmuştu bende senin gibi endişelenmiştim ama doktor baktıysa içini ferah tut çok yorma kendini dinlen ve bol su içN neyapsam Günaydın canim biz 6+2 de kalp atışını duyduk çok şükür ama dün 6+3 de kanamam oldu az da olsa... çok korktuk doktoru aradık o geldi hastaneye baktı. Bebek gayet iyi dedi kanama bölgen yok dedi. Kalp atışı normal dedi.kanama düşük tehditiymis..nasıl oluyor anlamıyorum.neden kanama oldu acaba bu ikinci kanama.miktarları az evet ama sonuçta kanama...böyle hamilelik geçiren var mı çok mutsuzum..
İlk öğrendiğim günden beri lekelenmem var o yüzden başlamıştı progestan seviyem düşük değildi 30 civarındaydı bi daha bakılmadı .hala devam ediyo içerde bi kanama odağı vardı dün sormayı unuttum ama çok da endişelenmiyorum çoğu kişide oluyomuş bu tür lekelenme progestanı ağızdan alıyorum sabah akşam
Anladım. . Benimde bugün kanamam kalmadı ama kahverengi akintim oluyor suan. Doktor bana hap falan vermedi.. sadece haftada 1 iğne dedi.. acaba iltihap tan dolayi olabilir mi bu akinti.. fitil vermişti bana mantar olmuş olabilirsin diye ama onu da kullanamıyorum zarar verir diye..İlk öğrendiğim günden beri lekelenmem var o yüzden başlamıştı progestan seviyem düşük değildi 30 civarındaydı bi daha bakılmadı .hala devam ediyo içerde bi kanama odağı vardı dün sormayı unuttum ama çok da endişelenmiyorum çoğu kişide oluyomuş bu tür lekelenme progestanı ağızdan alıyorum sabah akşam
kahverengi ise mantardan olmaz haftada 1 olan iğne de benim kullandığımın depo şekli oluyo.benimde kahve devam ediyo yerleşme ve Rahmin genişlemesinden olabilirAnladım. . Benimde bugün kanamam kalmadı ama kahverengi akintim oluyor suan. Doktor bana hap falan vermedi.. sadece haftada 1 iğne dedi.. acaba iltihap tan dolayi olabilir mi bu akinti.. fitil vermişti bana mantar olmuş olabilirsin diye ama onu da kullanamıyorum zarar verir diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?