• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yolk sac ve embriyo'yu ne zaman gördünüz?

minnta

her nasip vaktine esirdir
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
691
891
103
37
kızlar merhaba,

benim son adet tarihim 27 ekim
yumurtlama tarihim 13 kasım ve ilişkide ayda 1 kez 0 gün yani 13'ünde oldu

şu an 5 haftalık hamileyim

1 hafta önce keseyi vajinal ultrasonla gördük (istanbulda baska bi doktorda)
bugün kendi doktoruma gittim tabi baska doktora gitttiğimi söylemedim gerek duymadım cünkü orda bulunmam tesadüf eseryidi, neyse kızlar

bugun gidince kendi doktorum karından baktı vajinal tercih etmiyorum dedi sağolsun
ve yine kesemizi gördük çok şükür
e
kese boyutu 0.88 cm
doktorum 5 hafta veya 4 hafta 6 günlük dedi yani 5 hafta düşün dedi

şu an içinde yolk sac ve embriyo görünmedi, normalmi dedim , tabiki daha 5 haftalık
cok normal dedi
10 gün sonra gel hem kalp atımlarını duyarız hemde embriyo'yu görürüz dedi
hersey yolunda korkma dedi

bende dedimki aklıma boş gebelik takıldı dedim ihtimal varmı diye,
hayatta herseyin ihtimali var dedi , ucaga bindiğinde düşeceğini düşünüyormusun dedi

neyse işte böyle , bugün iş konularından dolayıda sıkıntılı bir gün geçirdim ve baya yoruldum

sizlerle paylaşmak istedim ,
bide merak ettim sizler yolk sac'ı ve embriyoyu ne zaman gördünüz , kalp atımlarını ne zaman duydunuz ?

teşekkürler arkadaşlar

Merhaba Canım ben keseyi 4 haftalıkken görmüştüm kalp atışını 6+4 de duymuştum ondan önce 5 haftalıkken kontrole gittiğimde biraz biraz oluşmaya başlamış dedi diye hatırlıyorum

canım daha erken. doktor doğru söylemiş. 10 gün sonra görürsün yolk sacıda.

Merhaba Canım ben keseyi 4 haftalıkken görmüştüm kalp atışını 6+4 de duymuştum ondan önce 5 haftalıkken kontrole gittiğimde biraz biraz oluşmaya başlamış dedi diye hatırlıyorum

canım cevabin icin tesekkur ederim :) bende 6+2 de gidicem tekrar insallah bebegimizi gorup dunyadaki o en guzel sesi duyariz bizde :)

Kızlar siz burda kese içinde bişi görüomusunuz?

Yapacak işim yok ya iyiden delirdim :))) arkasına ışık tutup bakmalar falan :)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    57,1 KB · Görüntüleme: 1.733
minnta minnta canım Merhaba. 6+2 de bebeği gördünüz mü kalp atışını falan duydunuz mu merak ettim inşallah hersey yolundadir :) ben de yarın 6+2 olacağım bakalım benimki görünecek mi çok merak ediyorum...

@neyapsamİnşallah görürsünüz canım. Bugün ben de inşallah olumlu birseyler duyarım doktordan buna ihtiyacım var.. sonucunu paylaşacağım :KK200::anneadayı:

Bizde 6+0 da Bebeğimizi gördük şükür 7+0 da da kalp atışı duyuluyor du :)

N neyapsam Günaydın canim biz 6+2 de kalp atışını duyduk çok şükür ama dün 6+3 de kanamam oldu az da olsa... çok korktuk doktoru aradık o geldi hastaneye baktı. Bebek gayet iyi dedi kanama bölgen yok dedi. Kalp atışı normal dedi.kanama düşük tehditiymis..nasıl oluyor anlamıyorum.neden kanama oldu acaba bu ikinci kanama.miktarları az evet ama sonuçta kanama...böyle hamilelik geçiren var mı çok mutsuzum..:KK43::KK61:

N neyapsam Günaydın canim biz 6+2 de kalp atışını duyduk çok şükür ama dün 6+3 de kanamam oldu az da olsa... çok korktuk doktoru aradık o geldi hastaneye baktı. Bebek gayet iyi dedi kanama bölgen yok dedi. Kalp atışı normal dedi.kanama düşük tehditiymis..nasıl oluyor anlamıyorum.neden kanama oldu acaba bu ikinci kanama.miktarları az evet ama sonuçta kanama...böyle hamilelik geçiren var mı çok mutsuzum..:KK43::KK61:
Bende dün 7+1 de kalp atışını gördüm şükür.bir hafta kadar geriden geliyormuş ama Zamanla toparlar umarım kanama olayına gelince benim 2haftadır kahverengi lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum 6.haftada Birgün kanama olmuştu bende senin gibi endişelenmiştim ama doktor baktıysa içini ferah tut çok yorma kendini dinlen ve bol su iç

N neyapsam senin adına da çok sevindim :) muhtemelen gec yumurtlama gibi birsey olmus olabolir sende..doğaldır o dedigin gibi sonradan toparlar...iğne şeklinde mi progestan alıyorsun.? Bi de doktorun sadece kanama için mi verdi bu ilacı yoksa progesteron seviyen dusukmuydu?

N neyapsam senin adına da çok sevindim :) muhtemelen gec yumurtlama gibi birsey olmus olabolir sende..doğaldır o dedigin gibi sonradan toparlar...iğne şeklinde mi progestan alıyorsun.? Bi de doktorun sadece kanama için mi verdi bu ilacı yoksa progesteron seviyen dusukmuydu?
İlk öğrendiğim günden beri lekelenmem var o yüzden başlamıştı progestan seviyem düşük değildi 30 civarındaydı bi daha bakılmadı .hala devam ediyo içerde bi kanama odağı vardı dün sormayı unuttum ama çok da endişelenmiyorum çoğu kişide oluyomuş bu tür lekelenme progestanı ağızdan alıyorum sabah akşam

İlk öğrendiğim günden beri lekelenmem var o yüzden başlamıştı progestan seviyem düşük değildi 30 civarındaydı bi daha bakılmadı .hala devam ediyo içerde bi kanama odağı vardı dün sormayı unuttum ama çok da endişelenmiyorum çoğu kişide oluyomuş bu tür lekelenme progestanı ağızdan alıyorum sabah akşam
Anladım. . Benimde bugün kanamam kalmadı ama kahverengi akintim oluyor suan. Doktor bana hap falan vermedi.. sadece haftada 1 iğne dedi.. acaba iltihap tan dolayi olabilir mi bu akinti.. fitil vermişti bana mantar olmuş olabilirsin diye ama onu da kullanamıyorum zarar verir diye..

K
Anladım. . Benimde bugün kanamam kalmadı ama kahverengi akintim oluyor suan. Doktor bana hap falan vermedi.. sadece haftada 1 iğne dedi.. acaba iltihap tan dolayi olabilir mi bu akinti.. fitil vermişti bana mantar olmuş olabilirsin diye ama onu da kullanamıyorum zarar verir diye..
kahverengi ise mantardan olmaz haftada 1 olan iğne de benim kullandığımın depo şekli oluyo.benimde kahve devam ediyo yerleşme ve Rahmin genişlemesinden olabilir

yolk saçı ve keseyi geçen hafta gordum 5+1 de. kalp atışını duymadım henüz inşallah 2 hafta sonra

Back