Sağ canım Allah razı olsun hepimize sağ sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah Rabbim.
Benimde 4 sene bitecek ay sonunda evleneli eşimde varikosel vardi sayısı morfolojisi cok düşüktü bize asilama tutmaz direk
tüp bebek dedikleri icin tupbebek denedik bir umut ama kimyasal oldu. 21 yumurtadan 5embriyo elde edildi 2si koyulmustu 3unu doldurmuştuk. Tam olmuyor borç harc tekrar deneyelim derken Rabbimin hikmeti kendiliğinden oldu canim. Sakin pes etme sakın umutsuzluğa ümitsizliğe kapılma Rabbim oyle büyük ki hikmeti sonsuz. Duani et sabirla bekle bacım inşallah hersey cok güzel olacak inan buna.
Bak birsey daha anlatayim sana; 14.haftada doktora gittim 18haftada gel dedi. Neyse geldik 15haftaya benim bütün belirtiler gitti cok şişerdi karnım göğüslerim ağrırdı yok 3 4 gün hicbirsey olmadı aldı beni bir telaş icim icimi yiyor birsey mi oldu diye bir yandan da kendimi telkin ediyorum ki birsey yok yavas yavaş normale dönmesi normal ama yok aklim gidip geliyor kimseye birsey diyemiyorum eşime çınlattım yok sen boşuna kuruntu yapıyorsun iyi düşün dedi ama gelde icime anlat bunu.gece yatatken dua ettim korkarak Rabbim bana bir isaret ver ne olur iyi ya da kötü bebegim iyi olsun lutfen diye yoksa salı günü doktora gidecegim kimseye demeden. Neyse cumartesi sabahi eşim 7de işe gitti bende o gittikten sonra uyuyamadim yatakta tlfla video izliyordum birden karnımda bir sertlik hissettim elledim hemen cok değişik birşeydi sanki karnimin küçük kısmı tas gibi oldu çıkıntı oldu şaştım kaldım korktum diğer yerleri kontrol ettim yumuşaktı o bolgeyi tekrar elledim oynuyor birsey yavas yavaş geri gitti duzeldi o an anladım ki bebeğim ya tekme attı ya poposunu dayadi ya kafasi o an nasil kalbim atti hickira hickira agladim şükür ettim rabbime anlatamam sana dünyanın en güzel duygularından bir diğeriydi kalp atışını duyduktan sonra

Şimdi sık sık yaşıyorum bu güzelliği elhamdülillah Rabbime

Sende kalbini gönlünü ferah tut duanı et ve iyi düşün iyi olsun inşallah güzel arkadaşım, Rabbimin hikmeti cok büyük çünkü.