Sende inşallah kuzumÇok teşekkürler desteğin için. Umut oldu bana.genelde bu haftalarda kese de biraz daha büyük olup, yolk göründüğü için panikledim. Umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Haftaya Pts çağırdı doktor, 6+3 te tekrar bakmış olacağız. O zaman netleşecek sanırım. Ama çok tedirginimBen de 1 defa bos gebelik gecirdim subat ayinda 1 de kimyasal yasadim..bende ayni sekilde 5+3 haftalik hamileyim su an :) ama cok korkuyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan o yuzden daha doktora bile gitmedim kotu seyler duyacakmisim gibi geliyor... siz de son durum nedir
Çok teşekkürler, umarım sizin de gebeliğinizde herşey yolundadırAllah hayırlısını nasip etsin insallah .. cok hayirli haberler alirsiniz umarim
14 mm benim 6 hafta olması lazımken 20 mm 5 gün gerideymiş göremedik 1 hafta süre verdilerKesede genelde 18-20mm üstü yolk kesesi ve bebek görülmeye baslıyor canım. Canını sıkma daha kesen çok küçük bende hep senin gibi düşünüyordum. 7 haftalıkken hem bebegimi hem kalp atısını duymustum suan 15 haftalığız. Seninde öyle olucaktır hiç moralini bozma daha kesen çok küçük
Gittimizi doktoraHaftaya Pts çağırdı doktor, 6+3 te tekrar bakmış olacağız. O zaman netleşecek sanırım. Ama çok tedirginimkendimi kötü habere hazırlamaya çalışıyorum. İyi haber olursa süper olur zaten.
Evet. Yolk sac göründü bu hafta ama olması gerekenden büyük malesef. Muhtemelen sağlıksız bi gebelik. Kan verdim beta hcg artışı normal mi ona bakılacak. Eğer yeteri kadar artmamışsa gebeliği sonlandıracağız. Sizin son durumunuz nedir?Gittimizi doktora
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım çarşamba gideceğim Allah yardımcımız zolsunEvet. Yolk sac göründü bu hafta ama olması gerekenden büyük malesef. Muhtemelen sağlıksız bi gebelik. Kan verdim beta hcg artışı normal mi ona bakılacak. Eğer yeteri kadar artmamışsa gebeliği sonlandıracağız. Sizin son durumunuz nedir?
İnşallah siz güzel haberler alırsınızHakkında herşeyin hayırlısı olsun canım çarşamba gideceğim Allah yardımcımız zolsun
Ayyy canım çok sevindim yarında benim randevum var bakalım ne olacak dualarınıza ihtiyacım varKızlar merhaba, çarşamba gününe kürtaj randevusu oluşturmuştuk. Bugün içim rahat etsin diye son kez başka bir doktora gittim. Veee bebeği gördüm kalp atışını duydum hatta kalbinin kıpırtısını bile gördüm. Yolk sac normaldi. Herşey yolunda dedi doktor. Nerdeyse sağlıklı bebeği yarın aldıracaktım. Aman acele etmeyin. Bu arada gittiğim hastaneler birisi Acıbadem international, bugün teyit için gittiğim Medipol. Her 2 dr da Prof. En iyisine gittiğimi düşünüp teyit ettirmeyebilirdim ve yarın sağlıklı bebeği kendi elimle aldırabilirdim. Mutlaka farklı görüşler alın. Umarım herkes böyle güzel haberler alır
Stres yapma, içini ferah tut. Yarın iyi haberlerini bekliyoruzAyyy canım çok sevindim yarında benim randevum var bakalım ne olacak dualarınıza ihtiyacım var
Nasıl geçti kontrol?Ayyy canım çok sevindim yarında benim randevum var bakalım ne olacak dualarınıza ihtiyacım var
Çok sevindimCanım gittik 2 kese çıktı ikiz o gelişmeyen öteki keseymiş alttan muayene de karında yine görünmedi bebek kalbim durdu neredeyse usg detaylıya girdim kalp atışı görüldü 6+3 öteki kesede bebek yok 15 mm gelişmemiş kısmet buna çok şükür