Yolk kesesi ve Mide bulantisi icin tavsiyeleriniz yardimm

Morlimonn

Pufişim geliyo 🤩 ♡♡
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
1.671
972
Kizlar mrb bgn son kontrolume gittim kesen duzensiz demisti dr gecen hafta gittigimde,progestan ve folik asit baslamistim bgun gittigim son kontrolde ise cok sukur kesem duzelmis buyumus 27mm olmus ve yolk kesesinide gorduk 5+2 oldum siz kacinci haftada duymustunuz kalp atisini bebeginizin?? haftaya cumaya insallah bebegide gorup kalp atisini duyariz insallah🙏🤲🤲 allah isteyen herkese nasip etsin🤲 benim sorum su bende kansizlik oldugu icin demir hapida iciyorum yemeklerden 1 saat once ac karina hemde ictigim diger ilaclar fln acaip bulanti yapiyo bana bgn 3 defa kustum bana bulanti icin tavsiyeleriniz var mi cok kotu haldeyim su ilaclar artik kesilsede azalsa mide bulantim.. dr sordum suan icin mide bulantisi ilaci veremem icmek zorundasin dedi benim durumumda olan hamileler var mi fikir istiyorm

7 +1 de kalp atışını duydum . Mide bulantısı için yapabileceğin bişey yok aslında sevinme lazım bebek hızlı gelisebildigi için mide bulantısı söz konusu oluyomus. Hafifletebilirsin yağlı setler tüketme. Muz bastırıyor mideyi ben üç ay tost galeta türü beslendim . Zencefilli naneli şeker iyi gelmişti ağzımdan hiç eksik etmiyodum uyurken bile. Zaten senin depodan gidiyor o yüzden panik yapma . Ayrıca kan ilacı yok karnına içiliyor
ben başından beri kahvaltıdan iki saat sonra içerdim aç ictigin için mide bulantini tetikleyebilir.

Hayırlı olsun gebeliğin ben de 7.haftamdayım çok şükür. İkizler geliyor kısmetse🙏🏼 O kadar mide bulantım var ki... Gece yatmadan bulantı ilacı içiyorum ertesi gün akşam saatlerinde bulantım ve kusmalarım başlıyor. Çok şiddetli ve basınçlı bir kusmayla herşeyi çıkarıyorum. 3 doktorla görüştüm. Hepsi ilk 3 ay yemek yemek konusunda kendini zorlama, ama sıvı tüketimini ihmal etme dediler.
Kahvaltıda sorunum yok. Meyve yiyorum. Öğlen ve akşam da sadece çorba...
et susuz!
Diyetisyen tavsiyesiyle
1 kase yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil koyup onu yiyorum bazen. Midemi rahatlatıyor, en azından bir süreliğine yanmayı hafifletiyor. Beyaz ekmek bilinin aksine bulantını hafifletmez dedi. Özellikle galeta ve grissini önerdi.

X