Yolk kesesi büyük Acilll

esra19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
1
0
31
Yolk salk kesesi normalden büyük 8.03 mm 6+6 günlük hamileyim 1 hafta içerisinde düşebileceğini söyledi doktorum ama kalp atışı ve kese oluşumu normal fakat kese büyüklüğünden dolayı kromozom eksikliği nedeni ile engelli olabileceğini söyledi 1 hafta sonra eğer düşmezse kontrole gidicem. Bu durumu yaşayıp normal stabil hamileliğe dönen var mı ??

Bana da bugün benzer şey söylendi. 7+0 ama gelişim 6 hafta ve yolk 4,8 mm. Bir haftaya düşer ya da almak zorunda kalırız dedi. Ben de merak ediyorum normale dönen oldu mu acaba? Sizin ne oldu?

Bana da bugün benzer şey söylendi. 7+0 ama gelişim 6 hafta ve yolk 4,8 mm. Bir haftaya düşer ya da almak zorunda kalırız dedi. Ben de merak ediyorum normale dönen oldu mu acaba? Sizin ne ol

Bana da bugün benzer şey söylendi. 7+0 ama gelişim 6 hafta ve yolk 4,8 mm. Bir haftaya düşer ya da almak zorunda kalırız dedi. Ben de merak ediyorum normale dönen oldu mu acaba? Sizin ne oldu?
Son durumunuz nedir acaba?

Mrblar canm,son durumunuz nedir insallah yolundadie hersey

Mrblar son durumunuz nedir yazin lütfen merak ettim

Dilek mrblar insallah hersey yolundadir ,son durum nedir acaba bilgi verirsen cok sevinirim
Malesef bebegimin gelisimi devam etmedi ve kalp atisi durdu. 2 hafta once kurtaj oldum. Senin de boyle bir problemin varsa insallllahhh duzelirrr. Ve saglikli bir sekilde insallah kucagina alirsin

Malesef bebegimin gelisimi devam etmedi ve kalp atisi durdu. 2 hafta once kurtaj oldum. Senin de boyle bir problemin varsa insallllahhh duzelirrr. Ve saglikli bir sekilde insallah kucagina alirsin
Canm cok gecmis olsun Rabbim saglikla yeniden nasip etsin insallah,benim ablamin basina geldi oda dün kurtaj oldu,bende hamileyim ve ben bilmiyrdum ama benimde yolk büyükmüs ablam icin bakarken farkettim,doktor bisey söylememis simdi bemde vesvese yapiyrm acaba bisey varmidir diye ben 28 haftalik hamileyim

Masalllah senin kisi buyuk. Yolk kesen yerine su anda plesanta var. Yani yolk kesesi 10. Haftalarda yanilmiyorsam kayboluyor zaten. Sen de oyle bir problem oldugunu sanmiyorum. Doktor kontrolun de merak ettiklerini sor. Ama bu yaptigin vesvesnin senin gebeliginlw alakasi yok cok sukur. Rahat ol. Allahim guzel hamilelik, sıkıntısız dogum ve hayirli ve saglikli bir evlat nasip etsin sana insalllah.

Amiiin canm,rabbim ablamada sizede en kisa zamanda en guzel en hayirli bebekleri versin imsallah
Ben söyle vesvese yaptim canm acaba bir sıkıntı vardi farkedilmedimi diye,öyleysede Allah büyüktür yapacak bisey yok,kocaman oldu artik
Cevabin icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…