Örgü yoldaki bebegime tunus battaniye ordum:)super!!!

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
ayyy bayıldım harika olmuş ellerine sağlık canım,benim kuzularımda sünger bob hayranı,emeğine sağlık Şeniz.

canım çok güzel olmuş .. güle güle kullansın bebeğin inşallah. bende tunus işi yapmak istiyorum. sen tek parçamı yaptın yoksa sonradan birleştirdinmi? birde renkli ipleri arada nasıl geçtin. beyazı kopardınmı? son olarak bebe yünümü ve şiş kaç numara...?? kusura bakma çok soru sordum ama günlerdir cevap bulamıyorum. çok sağol canım.

Canım çok güzel olmuş.Hediye olarak da örülebilir ellerine sağlık..

sanırım geç bir cevap oldu kusurabakma canm
tek parça değil..sarı kısmı ördum önce sonra kenarlarındaki beyaz kısmı ayrı ayrı örüp sarıya birleştirdim
renkli ipleri arkadan geçirdim sarkada sıra sıra ip oldu ama zaten arka kısma kumaş,ince polar tarzında desene uygun parça dikiliyor..
bebe yünü değil 5 numara şiş ipin adını bilemiyorum çünkü ben yumak seklinde değil sardırarak aldım
umarım yardımcı olabilmişimdir
eğer yine sormak istersen sor canm

ayyy çok güzel olmuş ellerine sağlık valla..bitireceğimi bilsem başlarım bende...ama zaten çok yaklaştı..doğumdan sonrada zor el işiyle uğraşmak

bebeğin sağlıcakla güzel güel kullansın inşallah
seninde ellerine sağlık

ellerine sağlık çok güzel olmuş ben tunus işi bilmiyorum ama sık igneylede yapılır dimi?

tskkler...
tunus orgu tek tig sisle oruluyor...
bende intrnetten ogrendim..orguyu iyice ogrenince hosuma giden cizgi karakterleri grafik programda kareler haline getirtip ormeye basladim.arama motorunda video paylasim sitelerinde tunus isi orguyu ogrenebilirsin cok basit ve guzel..hizlida oruluyor
merhaba canım bataniye süper olmuş mutlu sağlıklı günlerde kulanın işallah ben bu grafik programdan nasıl resimler karelere bölünüyor onu ögrenmek istedim yardımcı olurmusun teşekkürler

Canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun Rabbim Analı Babalı büyütsün
Battaniyeye bayıldım bende örmeyi düşünüyorum ama bu grafik programı nasıl yapacağız bu konuda yardımıcı olursan sevirim :)

cok güzel olmuş güle güle kullansın bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…