Yolda yürüyen kadını yere yatırıp taciz etti!

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
http://www.posta.com.tr/3Sayfa/Habe...yere-yatirip-taciz-etti-.htm?ArticleID=331810

Yolda yürüyen kadını yere yatırıp taciz etti!
Konya'da yolda yürüyen bir kadını yere yatırarak taciz eden evli, inşaat işçisi E.Ü. (45) gözaltına alındı

Olay, bugün saat 08.00'da Karatay ilçesi Ali Ulvi Kurucu caddesinde meydana geldi.

E.Ü., yolda yürüyen sarışın bir kadının arkasından yaklaşıp, ona sarıldıktan sonra yere yatıraraktaciz etti.

Kadının çığlıkları ile yoldan geçen sürücüler araçlarından inip, kadını kurtarmak için koşmaya başladı.Sürücülerin geldiğini gören E.Ü. de kaçmaya çalıştı.

Sürücüler tarafından yakalanıp dövülen E.Ü., baygınlık geçirip yere yığıldı.

'BU HASTALIK BENDE YENİ BAŞLADI'

Bu sırada kimliliği belirlenemeyen kadın, olayın şokuyla ağlayarak hızla uzaklaştı. Sürüceler daha sonra polise haber verdi. Gözaltına alınan E.Ü. polise verdiği ilk ifadesinde, "Ağabey bu hastalık bende yeni başladı. Daha önce hiç yapmadım" dedi.

Müdahale eden sürücülerden biri yolun karşı tarafında aracı ile ilerlediğini belirterek, "Kadına sarıldı. Önce tanıdığı sandık. Daha sonra kadını yere yatırıp, üzerine kapandı. Kadında ağlayıp çığlık atınca, araçtan inip yardıma koştuk. Bu sırada adam kaçmaya başladı. Çevredekilerle birlikte yakaladık. Kadın da korkup kaçtı" dedi.

Polis, tacize uğrayan kadını belirlemek için çalışma başlattı.

DHA

Ne hayvanlar var yaaa pisss sapikkk
Kadinin kimligini niye belirliyeceklermis ki kadin korkup kacmis zaten

Halk duyarlıymış kadını kurtarmış
şerefsiz , artık nasıl yetiştirildiyse , kadına taciz ediyor

Ya bakın, kadınlar iş yaşamına katıldığı için erkekler işsiz kalıyor ya da gidip inşaat işçisi olarak kötü koşullarda çalışıyor. Böyle olunca da bu erkek birey de orda taciz değil de bir nevi isyan etmiş ; feminizm beni ayaklar altına aldı ben de seni yere atarak intikamımı alacağım diye. Erkekleri böyle acınası hale düşüren feminizm örgütü umarım biter. Amen.

Bu hastalık yeni mi başlamış tedavisi kolay, kafanı duvardan duvara vurarak iyileştiririz aga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…