Yolda hayvan gorunce cıglık atıp kacan kızlara cok kızıyorum

insanları hayvanlardan ayıran tek şey düşüncedir insan düşünmeyince hayvanlarla eşit konumdadır benim gözümde... elinde sopa hayvanlara vuran arkadaşın da dediği gibi tiksinerek bakanlarda düşünce olmadığını düşünüyorum o yüzden de bazen hayvanları insanlardan daha çok seviyorum...:asigim:

bende kediden köpekten çok korkarım heralde korktuğumdan anlıyolar hep üstüme üstüme geliyolar kaydirigubbakcemile3
kedi köpek hiç sevmem zaten bizim burda çarşı var insandan çok köpek var

bnde yolda köpek görünce saygıdan yolumu değiştiririmeyvahedigeldismile

bir çok kez köpekler tarafından sıkıştırılmış ve hatta saldırıya uğramış biri olarak ben de azcık tırsıyorum yani köpekten. tiksinmem , hayvanları severim ama hamileyken saldırya uğrayınca ben de çığlık atmıştım oan.elimde ne varsa atıp kaçmaya çalıştım ama nafile (

köpekler karşısındakinin tehditkar olmadığını düşünüyorsa asla saldırmaz ayrıca karşısındakinin korkması onun için tehdit faktörü kararlı ve sert olursanınız korkmanız farketmez çünkü siz ondan büyüksünüz yani güçlü köpekler kadar iyi dost yoktur şimdiye kadar dört köpeğim oldu ikisi öldü biri başka birinin köpeği tarafından saldırıya uğradı kör oldu ve kalbini kırılan bi kemiği sıkıştırıyordu doktor uyutmamız gerektiğini söyledi diğerini ise halam oğlunu kaybettiğinde ona vermiştim dost olsun yanına diye halama ii gelmişti üsteli ikisi rot biri golden biride sibirya kurduydu haskilerden değil iri olanlardan yani golden hariç sert hayvanlardı yolda yürürken birileri ağyyy diyerek kaçtıklarında saldır diyesim geliyordu şu an malesef köpeğim yok çünkü kayınvalidemle yaşıyoruz ve o hiç sevmiyor evde köpek beslenmezmiş sene ağustosta inş bi rot sahibi olucaz

Bütün hayvanlardan korkuyorum (Kedi kuş köpek Vs.)
Hayvanlarda benim korktuğumu bilerek bana çok yaklaşıo ve saldırıolar
Elbette kendimden uzaklaştrmak için bağırabilrim . . . Çnkü kimseye saldırmayan köpekler bana saldırıo.
Sürüngen hayvanlardan çok tiksniyorum .Elimde değil
Gördüğüm an elim ayağım boşalıo
Keşke öle olmasam ama yapıcak birşey yok (

Resim sanırım duygularımı anlatıyor. Hiç bir şeye değişemem oğlumun sevgisini

Eklentiler

• $Görüntü0028.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 59

o insanlar korktuğu için hayvanlar bunu anlıyo daha çok üstüne gidiyorlar
ben yolda aksine kedi köpek gördümmü sevmek için üstüne üstüne giderim ama genelde köpekler kaçarlar sadece bi kaç kediye yakından bakabildim durup bana bakan kediler oluyo çok sevimliler
hayvanları çok severim böcekleri sevmesem de korkmam ,arı sokar diye korkarım ama hiç çaktırmam yoksa üstüme geliyo

genelde hayvanları seviyorum ve bu tarz yaklaşan hele hayvanları sevmem diyen insanları gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum

hayvanlar çok sevimliler çok iyi arkadaş olabiliyorlar sevmemem münkün değil :asigim:

evet hayvanları sevmiyorum demek insanları sevmiyorum demekten daha kotu geliyor bana cunku insanları sevmemeniz icin cok neden olabilir ki bunda bile genelleme yapmak yanlısdır ama hayvanları sevmiyor olmak icin neden bulamıyorum

Ayrıca benim kedim öyle tırmalıyoki şuan dişleri gelişiyo ve oyun oynamak istiyo fakat bilmeden canımı yakıyo ellerim yara bere içinde kaç kere kanattı valla ama biliyorum büyüyünce bu huyundan vazgeçecek daha dikkatli oynamaya çalışcak benimle
ayaklarımı bile mahvetti ısırmaktan ama deseler ver kedini biz gerçekten iyi bakıcaz ona kurtulmuş olursun her yerini ısırmasından diye asla vermem
öyle seviyorum ki onu o benim bebeğim o benim yanımdan giderse ben çok üzülürümmm
daha ufacık bişey olmasına rağmen sokakta kucağımda gören kızlardan bi kaçı ayyy kedi diye çıplık atarak uzaklaştı bide böyleleri var yani
evet bazı köpekler özellikle pitpul mu ne onlar fena saldırıyorlar herhalde kedi saldırırken insanlar öyle durcak değil ya bağıracaklar ama hayvan kendi dünyasında sahibinin yanında takılırken durduk yere çığlık atanlar gerçekten çok komik hele ufacık kedimden korkan kızlara diyecek kelime bulamıyorum

artık o kediyi ne olarak gorup cıglık atıyolarsasempatiksalakcinni benimde kopegim vardı kucagımda kızın biri ayyy bide kucagına almıs dedi bende senden temiz dedimbayanssulusmile uyus insan cok ya

kesinlikle tatlım neden bir kedi yada köpek bu kadar sevimliyken sevilmez hatta nefret edilir gerçekten anlamıyorum bende sevmeyen insanları aşağılamak gibi asla bi düşüncem yok zaten öyle bişey yapmam oldukça saçma olurdu ama sevmemek niyedir anlamadım anlamak da istemiyorum
acaba hayvan hırsızlık mı yapıyor,milletin karısına kızına mı bakıyor sempatiksalakcinni
birde kedilere nankör diyenler var benimde kedim olduğu için "aa kedi mi besliyorsun nankördür o hayvanlar "diyen öyle çok olduki
ne nankörlüğünü gördüler acaba kedimin?
hem ben asla hayvanların bu tarz düşünceleri olduğuna inanmıyorum

artık o kediyi ne olarak gorup cıglık atıyolarsasempatiksalakcinni benimde kopegim vardı kucagımda kızın biri ayyy bide kucagına almıs dedi bende senden temiz dedimbayanssulusmile uyus insan cok ya

yaa evet baksan ondan temizdir kaydirigubbakcemile3
kedime de pis diyenler oluyor ama kedim onlardan daha fazla yıkanıyordursempatiksalakcinni hem diliyle kendini temizliyor,ayrıca tuvaletini kumuna yapıp üstünü örtüyor
ve günümüzde ne yazıkki bu halka açık tuvaletlerin durumunu görüyoruz
bi kedi köpek kadar olamayan çok insan var...

nankorlugun en buyuk temsili insandır hayvan nasıl bir nankorluk yapar yada bir kedinin yaptıgı nankorluk nasıl bir zarar verir en fazla yemek yemek icin sırnasır yemegi verirsin kacar gider:) eger nankorlukse asıl sorun insanları eve almayalım..

aynen kediler zaten bizden temizdir ya:)

Sokak köpeklerinden ben de korkarım.
Bir kez bir sokak köpeği kovalamıştı beni(
Çokk korkmuştum.

Kesinlikle katılıyorum tatlım ne kedi ne köpek ne kuş ne balık hepsi benim için birdir hiçbi hayvanın bi insan kadar kötü düşüncesi olduğuna inanmıyorum...

bence evde hayvan besleyebilen beslesin o ilgiyi sevgiyi verebilcek olanlar alsın sabah kalktıgınızda veya 5 dk bi yere cıkıp geldiginizde kendini yerden yere atıp sevinen baska bir canlı daha bulamazsınız:)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ne kadar güzel bi konu açmışsın....benimde köpeğim var ve aynen senin gibi düşünüyorum...
insanları sevmiyorum ben...hayvanları sevmeyenide anlamıyorum..neden yani niye??onlar kadar insana dost olan var mı?çıkarsız,karşılıksız seviyorlar..hiç bir şekilde kötülük yapamazlar....insanlar öye mi?her türlü pislik onlarda....

korkmayı anlayabiliyorum...ama onda da şöyle yani mesela sokakta gidiyorsun yanından sahipli azman bi köpek geçiyor birden hoovv diye havlıyor ( ne güzel anlattım haakaydirigubbakcemile3 ) o zaman korkabilir insan aniden olunca...ama küçüçük terrierin nesinden korkarsın ki....o kızlar sırf şımarıklığından yapıyor başka bişey değil......

birde böyle iğrenerek bakanlar falan oluyor ayyyy uyuzlar yaa....

annemde bikeresinde evde bakıyoruz diye "ee tuvaletini yapınca napıyosunuzz " diyen birine senin benim kıçımdan temiz onunki demişti:roflol: ama gerçektende her yapışında sileriz poposunu....gezmeye gidip gelince ayaklarını yıkarız hemen ....

sokak köpekleriylede benim iletişimim iyidir...görünce çığlık çığlığa kaçmaktansa sevgiyle ve onu korkutmadan yaklaşıyorum çünkü......pis misde demem valla severim başını...yazık onlar sevgiye öyle aç kii:çok üzgünüm:

bende bebekli kadınların yolu üstünde elinde azgın köpeklerle durup kızlara hava attğını sanan genç adamlara sinir oluyorum. Mecburmuyuz o azgın köpeğin salyası arasında yola devam etmeye alsanaalsanasmile

bende köpeklerden çok korkarım. korkmamın nedeni o küçücük şirin bir köpeğin bana saldırmasıydı hemde yoldan öylece geçiyorduk erkekler donmuş derenin içinden kaçtı bizde geriye koşarak kaçmıştık. o günden beri bütün köpeklerden korkarım sadece lessi dediğimiz tarz köpeklerden korkmam nedense. öyle gezdirilirken etraftaki kiişlerin yaklarına dolanan köpeklerdende hazetmem sahipleride umursamaz gülüyor dahada sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…