evet hayvanları sevmiyorum demek insanları sevmiyorum demekten daha kotu geliyor bana cunku insanları sevmemeniz icin cok neden olabilir ki bunda bile genelleme yapmak yanlısdır ama hayvanları sevmiyor olmak icin neden bulamıyorum
artık o kediyi ne olarak gorup cıglık atıyolarsasempatiksalakcinni benimde kopegim vardı kucagımda kızın biri ayyy bide kucagına almıs dedi bende senden temiz dedimbayanssulusmile uyus insan cok ya
nankorlugun en buyuk temsili insandır hayvan nasıl bir nankorluk yapar yada bir kedinin yaptıgı nankorluk nasıl bir zarar verir en fazla yemek yemek icin sırnasır yemegi verirsin kacar gider:) eger nankorlukse asıl sorun insanları eve almayalım..
aynen kediler zaten bizden temizdir ya:)
kimisi evde besleyemez ilgilenemez beni ilgilendirmiyor ama evde besleyenlere bunun evi pistir diye yaklasan cok insan var unlulerin cogunda kopek var avrupda insanların evlerinde kopek var bu insanlar hepsi pis beslemeyenler cok temiz bumudur yani saygı gostermeyiyorlar iste..korkana lafım yok ama hayvan sevmiyorum diyen insana yaklasmam ben
bence evde hayvan besleyebilen beslesin o ilgiyi sevgiyi verebilcek olanlar alsın sabah kalktıgınızda veya 5 dk bi yere cıkıp geldiginizde kendini yerden yere atıp sevinen baska bir canlı daha bulamazsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?