Yolda hayvan gorunce cıglık atıp kacan kızlara cok kızıyorum

Neden köpek beslemek doğru değilmiş peki?

Son düzenleme:
bağzı yorumlar ne kadarda komık yaa kopek ınsan ıcınde gezdırılmezmıs yuhh dıyoruum saddecee kopek her yerde gezdırılır ben oğlumu her yerde gezdırıyorum cesaretı olan dönup laf soylesın bende görım wallaha laf dıyenı bı guzel döwer arkasındanda oğluma ısırttırırım bu kadar kolay ondan sonra bır daha hayvanlara laf edemez he yapmadıgım şey değil yaprarımda kımılerıde evde kopek olmaz demıs aa neden olmazmıs her daım evınde bı melekle oturmak he kula nasıp olmaz wallaha ıster kızın bana ıster tepkı werın gök yuzundekı meleklerr ıste onlar zararsız meleklerım benım hak edenı ısırıp bırakmayacak parçalayacak lar aslındakı ınsanlar dokunamasın benım MELEKLERIME ayrıca ben onları hakkaeten melek olarak göruyorum allahın yarattıgı melek benım oğlumun adı cücü el bılegıme döwme yaptırdım CÜCÜM MELEĞİM diye cığlık atan kızlara gelınce ağzılarına 2 tane çarpaacaksın bakalım bırdaha cığlık atabılıyolarmı

ayrıca yola gördüğünüz hayvan üzerinize gelebılır bu ılle saldıracak anlamına gelmıyo belkı sıze oyun yapıyo belkı oan sewılmek ıstedı neden boyle dusunmuyosunuz ınanın yolda kaçtane kedı köpek görsem sankı onlarla konuşa bılıyorum gözlerımın ıcıne bakıyorlar benım onlara soyledıgım guzel sözlerın karsılıgında benı öpüp teşekkur edıyorlar ben onlarla konuşa bılıyorum yada öyle hıssedıyuorum yolda bı kopek gördugunuzde bı kedı gördugunuzde bır sefer yemegınızı paylasmayı denesenız korkunuzuda yenersınız sız onlara yemek werdıgınız ıcın onlar sıze asla namkorlum yapmaz ben kedılerden korkardım bı kedıcık sayesınde yendım bu korkumu bır gun bı yerde oturuyorum döner yıyodum kedı geldı yanıma onada werdım hatta ben yemedım hepsını ona yedırdım bankta oturuyodum geldı kucagıma cıktı bana kendını bı sewdırdı bı sewdırdı resmen teşekkur ettı bana halen gıerım oraya sırf o kedıcıgı sewmek ıcın bı parkdada bır köpekcık vardı sımsıyah dışiydi onu sewdım sewdım yemek yedırdım ondan ayrılmak cok zor gledı bana cunku saatlerce sewdım ayrılırken cok ağladım arada halen gıderım o parka ve göz yaşlarıma hakım olmam o köpekcıgı tekrar görmek isterım cunku ama yok nerede bılmıyorum bunuda acık yureklılıkle soyluyorum haywanlara kım zarar werıyosa kötu gözle bakıyosa allah onların en sewdıklerını alsın elınden ınşallah o hayvandan beter hale dusursun o ıNSANCIK ları benım ıcın hayvanlar ınsanlardan mılyonlarca kat daha değerlı hayvanlara zarar wermek ınsanları ınşallah benım meleklerım param parça yapar onların yasamında gözu olanın gözlerı yuwalarından fırlasın ınşallahhhhhhhhhhhh allah onları nazarlardan saklasın onlar her zaman wardı her zaman war olacak sızler ıstesenızde ıstemesenızde onlar her zaman war olacak rahatsız olan insancıklar lutfen evlerınızden cıkmayın görmeyın onları

offff ne kadar itici ve agresif konuşuyorsun..böyle ters davrandıkça insanlar senden tamamen uzaklaşacak ve sen o bayıldığın köpeklerle başbaşa kalacaksın..hoş senin bundna zaten şikayetin yok.insanlardan tiksiniyorum,nefret ediyorum,1 köpek 100 insana bedel diyorsun..
ama laflarına dikkat et lütfen..herkes sevmeyebilir,herkes sevmek zorunda değil..sevmez ama eziyette etmez,korkmasıda normaldir..ama senin sevmeyene korkana hakaret etmeye hakkın yok
hayvanları çok severim hiç korkmam ama tavrın beni çok gerdi,sinirlendirdi.yazmadan duramadım

'Bu kadar çok korkuyorsan niçin tenha yerlerde sen dolaşmıyorsun?''demişsin...........adı üstünde korkuyorum demedim cok korkuyorum dedim sana yazdıklarımı iyi oku..........bi kere o carsı sokaklar köpeklere degil insanların gezmesi için yapıldı........eger sen o cümleyi yazabiliyorsan sıkıysa sen gez tenhalarda.......benim köpegim yok bizim için yapılan yerlerde ben gezerim ama elinde köpegiyle etrafa rahatsızlıgı sen veriyorsan ve köpekten korkan insanları sennnnnnnnnnnnn düşünmüyorsan o zaman benim aklııma da '' NİYE BU SAHİPLER BU KADAR BENCİL SIRF HAYVAN LAR HAVA ALSIN DİYE TENHA YERİ BIRAKIP İNSANLARIN COK YOGUN OLDUGU MESELA CARSI GİBİ ORTAMLARI TERCİH EDİYORLAR ??????????????????????????????????????????????diye gelmiyor degil.........asıl senin düşüncelerin bencillik yönünde yazdıklarımı iyi oku ben cok korktugumu söyledigim halde ama sen bana tenha yerden bahsediyorsun cümlelerimi saptırmaya calısmaaaaaaaaaaaaaaa zebbra................yorumlarıma bakarak benim bencil olup olmadııgıma sen karar veremezsinnnnnnnnnnnnnnn.................

carpta görelim ......................bakalım altta mı kalır senin tokat attıgın kişi....???????????emin ol o da senin sacını basını yolarrrrrrrrrrrrrr

--------------------------------------------------------------------------------

'Bu kadar çok korkuyorsan niçin tenha yerlerde sen dolaşmıyorsun?''demişsin...........adı üstünde korkuyorum demedim cok korkuyorum dedim sana yazdıklarımı iyi oku..........bi kere o carsı sokaklar köpeklere degil insanların gezmesi için yapıldı........eger sen o cümleyi yazabiliyorsan sıkıysa sen gez tenhalarda.......benim köpegim yok bizim için yapılan yerlerde ben gezerim ama elinde köpegiyle etrafa rahatsızlıgı sen veriyorsan ve köpekten korkan insanları sennnnnnnnnnnnn düşünmüyorsan o zaman benim aklııma da '' NİYE BU SAHİPLER BU KADAR BENCİL SIRF HAYVAN LAR HAVA ALSIN DİYE TENHA YERİ BIRAKIP İNSANLARIN COK YOGUN OLDUGU MESELA CARSI GİBİ ORTAMLARI TERCİH EDİYORLAR ??????????????????????????????????????????????diye gelmiyor degil.........asıl senin düşüncelerin bencillik yönünde yazdıklarımı iyi oku ben cok korktugumu söyledigim halde ama sen bana tenha yerden bahsediyorsun cümlelerimi saptırmaya calısmaaaaaaaaaaaaaaa zebbra................yorumlarıma bakarak benim bencil olup olmadııgıma sen karar veremezsinnnnnnnnnnnnnnn.................

çarşıda gezenler illa ki sahipli köpekler mi?
neden özellikle sahipli köpekten korkuluyor?
benim evim çarşının ortasında anneminki de öyle. evden çıkıp anneme giderken illa ki çarşıda yürüyoruz. köpeğimi kısa bir zincirle ve beraber yürü komutu ile diz kapağı hizaamdan benimle adım atarak uyumlu şekilde yürütüyorum. ben durduğumda direk oturuyor. çok eğitimli uslu ve yaşlı bir köpek olmasına rağmen bazı bayanlar yada baylar sırf laf atmak için yada dikkat çekmek için saçmalıyor. insanların illa ki yol boyunda köpek gezdirmeye meraklı mı olduğunu sanıyorsunuz?
bizler için bizleri anlamayan bu duruma hiç saygısı olmayan insanlarla uğraşmak öyle zor ki...
anneme köpeklerimi götürürken yada oradakini getirriken uçacak halimiz yok elbette çarşının içinden gidiyoruz. ben tüm önlemleri almama rağmen elinde oyuncak kılıcı yada benzeri şeylerle şak diye köpeğime saldıran çocukları napıcaz peki?
daha birkaç gün önce başıma geldi eve geliyoruz hera ile 4 yaşlarında çocuk elinde balon kılıç gibi bir oyuncakla koşarak gelip köpeğimin kafasına vurdu. o an köpeğim oturup yüzüme baktı. peki ya bu hayvanı ben eğitmemiş olsaydım o da tepki verse kimdi suçlu? biz hayvansahipleri(bilinçli olanlar) daha mağdur durumdayız aslında.

Öncelikle ben köpek sahibi değilim üstelik birşeyden korkmanın nasıl bişi olduğunu çok iyi biliyorum. Benim şiddetle karşı çıktığım senin korkman ya da çok korkman değil sadece sen korkuyorsun diye kimse bir canlıyı toplumdan soyutlayamaz. Evet emin ol çarşıda gezmek onların en az bizler kadar hakkı çarşıların sokakların sadece bizler için olduğunu sana kim söyledi?? Dünyada milyonlarca canlı var dünya sadece insanlar için mi? Bende bazı köpeklerden korkuyorum ama bu demek değil ki o yerde ben varım ve korkuyorum diye onlar tenha yerlere itilecek. Üstelik tenha yerlerde dolaşmama gerek yok benim çünkü ben korksam bile hayvanların özgürce dolaştığı yerlerde gezebilirim.
Söz konusu şu olsaydı 2-3 serseri tutmuş köpeği üstüne salıyorlar çok haklısın. Ama bayan yazmış çarşıda köpeğim kucağımda dolaşıyorum diye bu çok normal eğer bundan bile korkuyorsan bu köpek sahiplerinin yanlışından değil bu senin korkundan. Burda seni korkuyorsun diye suçlayamayacağımız gibi onlarıda gezdiriyorlar diye suçlayamayız.
Bak ne kadar güzel söylüyorsun tenha yerlere sıkıysa sen git diye. O yerlerin nasıl yerler olduğunu orada insanların başına neler geldiğini biliyorsun demekki. Öyleyse niye insanlar sırf bazı kişiler çok korkuyor diye köpeğini o yerlerde gezdirsin? Çarşılar sokaklar ne sadece insanlar için ne de tenha yerler sadece köpekler ve köpek sahipleri içindir. Hiçbir canlının da diğer canlıları şuraya buraya diye yönlendirmeye hakkı yoktur. Eğer bi canlı korkuyor diye diğer canlıyı kendi gidemeyeceği yerlere yönlerdiriyorsa benim için bu bencilliktir.
Okuduğun için teşekkürler..

Canım hayvan bakıyorsak hayattan soyutlanacağız durum budur.

Hanımlar,
Editör arkadaşımda ikaz etmiş sizi,lütfen birbirinize saygı gösteriniz,yorumlarınız aşırıya kaçmış ve lütfen rica ediyorum,hayvan beslemenin dini boyutunu taşımayınız topiğe zira yasak.

Konuyu saygı çerçevesinde konuşamayacaksanız bilelim,yapılan ikazlara rağmen tartışmalar devam ederse haklı haksız gözetmeksizin tartışmaya giren herkes uyarı alacaktır!

carpta görelim ......................bakalım altta mı kalır senin tokat attıgın kişi....???????????emin ol o da senin sacını basını yolarrrrrrrrrrrrrr
bana bak bana benım daha sacımı başımı yolacak bı delıkanlı cıkmadı ama ben cok çarptım ağazlarına benı bılen bılır tanıyan tanır RAHAT OL KUBSEN RAHATTTTTTTTTTTTTTTTTTT

komik insan senı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

köpekten korkanı anlarım da kediden korkanı anlayamıyorum bazıları gerçekten şımarıklıktan bence korktuğundan değil :)

köpekten korkanı anlarım da kediden korkanı anlayamıyorum bazıları gerçekten şımarıklıktan bence korktuğundan değil :)

ben korkuyorum:)

3 köpek besliyorum hiç bir köpekten kolay kolay korkmam ama her kediden tedirgin olurum.
benim köpüşlerden ikisine kedi saldırdı hele fıstığıma 3 kez saldırdı kedi. onu korudum ama beni çizik içinde bıraktı psikopat kedi.
kediler özellikle yeni doğum yaptıysa çok tehlikeli oluyolar. ve çok kıvrak oldukları için çizip gidiyorlar. yolda görünce çığlık atmam ama köpeğimi de kenara çekip öyle giderim.

psikopat kedi kaydirigubbakcemile3 yok canım sen çekilip gidiyormuşsun onda bir şey yok da böyle bi hayvan görünce ayyyyy vıııyy iğrenç anneee falan ciyak ciyak ötenleri kastetmiştim ben şımarıklık diye :)

köpekler den korkarım kedilerden tiksinirim bazı kendini bilmez insanlar zinciri falan çıkarıp köpeklerini at gibi dört nala koşturuyor korkmakta haklıyız valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…