Yolda aniden beliren yaşlı Amca

Kedigibi1453

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
50
19
26
Kızlar eşim bugün çok tuhaf bir olay yaşamış.
Dediğine göre motorla yolda giderken birden 1.90 boylarında sarışın bir yaşlı amca çıkmış karşısına ve ondan yardım istemiş maddi olarak, eşim de vermiş sonra sağ ol Barış diyerek eşimin adını zikretmiş ama eşim adamı tanımadığından emin ve eşime :
Sen yeni evlisin daha önce bu kızla nişan atmışsın ama evlenmişsin ve size m*ska yaptıran biri var evinize giren çıkana dikkat edin demiş.
Her şeyi anladım da eşimin adını bilmesine şaşırdım
Daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi??

Dediğine göre motorla yolda giderken birden 1.90 boylarında sarışın bir yaşlı amca çıkmış karşısına ve ondan yardım istemiş maddi olarak, eşim de vermiş sonra sağ ol Barış diyerek eşimin adını zikretmiş ama eşim adamı tanımadığından emin ve eşime :
Sen yeni evlisin daha önce bu kızla nişan atmışsın ama evlenmişsin ve size m*ska yaptıran biri var evinize giren çıkana dikkat edin demiş.
Eşinizin uydurması, vardır bir film fırıldak...

Kocan senin aklını karıştırmak için yalan söylemiş.

Memlekette 90 yaşında hala boyunu koruyup öyle iri halde kalıp, saçları dökülmeyip saçları beyazlamadan beyazlamadan sarı saçlarıyla kalan amca vardır.

Kocan senin aklını karıştırmak için yalan söylemiş.

Memlekette 90 yaşında hala boyunu koruyup öyle iri halde kalıp, saçları dökülmeyip saçları beyazlamadan beyazlamadan sarı saçlarıyla kalan amca vardır.
İnsanlar yaşlanınca esmerleşmiyor yalnız hani yaşlanınca bile bilirsin sarı boz veya esmer olduğunu ayrıca uzun boylu yaşlılar var ben de denk geldim genetik biraz da

İnsanlar yaşlanınca esmerleşmiyor yalnız hani yaşlanınca bile bilirsin sarı boz veya esmer olduğunu ayrıca uzun boylu yaşlılar var ben de denk geldim genetik biraz da

Ee ne alaka? Ben esmerleşir yazmadım.

Yaşlanınca ya saçlar dökülür ya beyazlar. Hem saçı var hem saçları beyazlamamış, rengini korumuş. Çelişkili bu durum.

Aklıma sırlar dünyasındaki yaşlı beyaz sakallı amca geldi 😁

Plandı para kopartmak için yapılan bir şey de olabilir hiç belli olmaz sosyal medyada görüyoruz :KK43:
Ya geçen haberlere çıktı ya bir adam , adam tüm parayı kumarda yemiş karısı kızacak, onu boşayacak korkusu ile arkadaşı ile plan yapıyor ve kendini güya kapkaça uğratıyor ( arkadaşı çıktı hırsız) sonra polis kameraları izleyince asıl gerçek ortaya çıkıyor, yani neden olmasın ki 😅

anlattigi diger seyler de dogruysa nisan atma falan sizi tanıyordur.
niye tanımasın ki ananem de herkesi tanir. alakasiz sokaklarda necmiyenin oglu oradaydi falan der - herkesin evini bilir😅 eskiden burada yasamis 40 sene, simdi de kistan kisa geliyor hala haberdar kim kimdir , kimin evine kim taşınmış, nereliymis diye. istihbarati eski komşularından aliyor:))

X