E elfriede Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2013 1.540 45 163 34 İstanbul 11 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elfriede #1 tiny love mucize direksiyonu bebeginiz arabada yuzu on tarafa bakacak sekilde oturmaya basladıgından itibaren kullanabilirsinz benim bebegim arabada cok sıkılır surekli mızmızlanırdı, bu oyuncakla yolculuklarımız eziyet olmaktan kurtıldu, siddetle tavsiye ediyorum orjinal paketinde göndericem, 1 yıldan fazla garatisi de var
tiny love mucize direksiyonu bebeginiz arabada yuzu on tarafa bakacak sekilde oturmaya basladıgından itibaren kullanabilirsinz benim bebegim arabada cok sıkılır surekli mızmızlanırdı, bu oyuncakla yolculuklarımız eziyet olmaktan kurtıldu, siddetle tavsiye ediyorum orjinal paketinde göndericem, 1 yıldan fazla garatisi de var
_meycimek_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 1.394 13 158 Antalya 11 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elfriede #2 Ne kadar acaba canım fiyatı Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
E elfriede Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2013 1.540 45 163 34 İstanbul 11 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elfriede #3 _meycimek_ .!.: Ne kadar acaba canım fiyatı Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Canım daha önce forumda 50 tlye satmıştı arkadaslar ama alıcıysanız 45 e de verebilirim. Tertemiz ve yenisinden farksız. Ben 100 tl civarına almıştım kargosuyla.
_meycimek_ .!.: Ne kadar acaba canım fiyatı Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Canım daha önce forumda 50 tlye satmıştı arkadaslar ama alıcıysanız 45 e de verebilirim. Tertemiz ve yenisinden farksız. Ben 100 tl civarına almıştım kargosuyla.
E elfriede Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2013 1.540 45 163 34 İstanbul 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elfriede #4 satılmıştır............