• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolcular

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.623
773
39
yolcu.jpg

Adı YOLCULAR FİLMİN KONUSU

Genç terapist Claire, hocası tarafından korkunç bir uçak kazasından sağ kurtulan beş yolcuya danışmanlık yapmakla görevlendirilir. Claire’in yaşadığı zorluklar, yardım elini reddeden ve kazayı bahane ederek ona açık açık kur yapan Eric’le karşılaşınca daha da artar. Claire, Eric’le arasındaki mesafeyi korumaya çabalarken, diğer hastalar kazaya dair ayrıntıları anımsamak için uğraşmaktadırlar.
Gösterim Tarihi 02.01.2009
Türü Korku, Gerilim
Oyuncular Anne Hathaway, Patrick Wilson, David Morse, Andre Braugher
Yönetmen Rodrigo Garcia

imdb puanı : 5.8/10

Fragmanı :dance:

[yahoovideo]9902893[/yahoovideo]

Bu film izlenmesi gereken harika bir film 6.his sevenlerin umduklarını bulacakları bir film

Aynen katılıyorum 6. his severlerin bu filmide seveceklerine zira sonunda şok oldum :roflol::roflol:

Siz böyle diyince ben de çok merak ettim filmi.
6.Hissi çok beğenmiştim, dediğinize göre bunu da beğenirim..
En kısa zamanda gidip izlicem..

güzel film ama çok büyük beklentilerle gitmeyin derim
güzel heyecanlı özellikle eric dr.claire 'i zaman zaman saf konumuna düşürüyo o kısımlar baya bi eğlenceli
sonu şaşırtıcı ama etkileyici değil çünkü bu tarz filmler hollywoodda çok var 6. his filminin zayıf versiyonu diyebiliriz sinemadan çıktıktan sonra etkisinde kalmayacağınız hemen unutacağınız türden bir film ama izlemeye değer yine de....

Son düzenleme:
Back