Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar esenyalıdan ateşehire nasıl gidebilirimm? Hangi otobüs metro vb kullanmalıyım?
Baktım ama anlayamadım nasıl halkedicemmmGoogledan yer seçip hepsini görebilirsiniz yada İETT den bakabilirsiniz bir kaç yoldan alternatifleri bilen arkadaşlar yazar
Baktım ama anlayamadım nasıl halkedicemmm
Metroya nerden binicem peki efendimmmetro ile kozyatağı ordan dolmus ile atasehir
Hiç bilmiyorumm ilk kez geldim efendimmBen hep oradan karar veririm
Metro veya diğer alternatifleri belirlerim
İstanbulu hiç biliyormusunuz?
Pendik esenyalı değil mi?Arkadaşlar esenyalıdan ateşehire nasıl gidebilirimm? Hangi otobüs metro vb kullanmalıyım?
Evet pendik esenyalı. Avmler var pendorya neomarin orda ki metro muPendik esenyalı değil mi?
Pendik metrosundan metroya bineceksiniz kozyatağında iniliyor.
Hayır orası marmaray.Evet pendik esenyalı. Avmler var pendorya neomarin orda ki metro mu
Konu sahibi Esenyalı da Ataşehir de derya deniz:) bineceğin yeri ve varacağın yeri söylersen daha çok yardımcı olabiliriz. Belki o sokağa geçen araba vardır ya da metroya bin deriz metroya uzaktirHiç bilmediğim yerler ama uygulamadan baktım
Esenyalidan Kadıköy arabası geçiyormus. İsmi 130A
Ona bin, gerisi kolay
Son durakta indiğin gibi orası zaten kocaman otobüs duragi. 19s -19es -19ek -19y -19t - 14a - 14ak - birini bul, onunla Ataşehir'e geç.
Esenyalı sapağından 130A’ya bineceksiniz, 130A Ataşehir’den geçer.Arkadaşlar esenyalıdan ateşehire nasıl gidebilirimm? Hangi otobüs metro vb kullanmalıyım?