- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Bayilmiyor yigiliyor kendini taşıyamıyorPanik atak hastası nasıl bayılıyor
Cok teşekkür ederimYemek hastanesiymiş programın adı bölümleri bulup izleyebilirsinizona göre araştırma yaparsınız belki faydası olur geçmiş olsun
Yasak konu bu detaylar konu kapanmasınBunu söylemem ne kadar doğru bilemiyorum ama aynı bu durumu yaşayan bir arkadaşımin kardeşi vardi ne kullandiysa fayda etmedi ilac falan nobetler her zaman devam etti artık son care hocaya gittiler ama iyi bir hoca bir muska yapildi boynunda o gun bugundur hic nobet gecirmiyor. Yani butun tetkikleri yapildi mi nerolojiye gitti mi bir de yasi da cok onemli ergenlikte bazen bu durum daha sik oluyor zamanla azaliyor.
Ergenlikte. Teşekkür ederim tavsiyeniz icin. Evet eeg mr hepsi yapılıyor tedaviye cevap yok.Bunu söylemem ne kadar doğru bilemiyorum ama aynı bu durumu yaşayan bir arkadaşımin kardeşi vardi ne kullandiysa fayda etmedi ilac falan nobetler her zaman devam etti artık son care hocaya gittiler ama iyi bir hoca bir muska yapildi boynunda o gun bugundur hic nobet gecirmiyor. Yani butun tetkikleri yapildi mi nerolojiye gitti mi bir de yasi da cok onemli ergenlikte bazen bu durum daha sik oluyor zamanla azaliyor.
Yasak konu bu detaylar konu kapanmasın
Ergenlikte. Teşekkür ederim tavsiyeniz icin. Evet eeg mr hepsi yapılıyor tedaviye cevap yok.
Böyle şeyler yasak yazıp konuyu kapatmasına sebep olmayın özelden yazınBunu söylemem ne kadar doğru bilemiyorum ama aynı bu durumu yaşayan bir arkadaşımin kardeşi vardi ne kullandiysa fayda etmedi ilac falan nobetler her zaman devam etti artık son care hocaya gittiler ama iyi bir hoca bir muska yapildi boynunda o gun bugundur hic nobet gecirmiyor. Yani butun tetkikleri yapildi mi nerolojiye gitti mi bir de yasi da cok onemli ergenlikte bazen bu durum daha sik oluyor zamanla azaliyor.
Ozelden ulasiyorum sizeBuna benzer bir sorun kardesimin esinde var ,
Hangi ildesiniz siz
Epilepsi teşhisi konuldu. Nobet gecirirken video çekilmişti doktor epilepsi dedi. En son ilaca direncli olabilir dendi. Beyin mr i kac kere cekildi. Yine cekilecek temiz çıkıyor. Omurilik hicbir doktor söylemedi ne icin acaba?epilepsi teşhisi konulamamış ki ..
ilaçlar epilepsi olmadığından fayda etmiyor olabilir.
mr çektirsin mutlaka beyin ve omurilik ..
Epilepsinin psikolojik olmadığı soyleniyor ama panik atak tarzi yaşadığı sey psikolojikmisBilmiyordum bende cok tasvip etmiyorum zaten sadece yasadigim seyi soyledim ama ergenlikteymis sanirim psikolojik %90 cok gordum cunku bu durumu baskalarinda da.
Gittik hap veriyor o aniden yığıldığı nobetler geçmiyor kafana takma bi sey diyorlar nasil takmasinpsikolog psikiyatri denedi mi hic gidildi mi mutlaka gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?