Yol ayrımı : Kalbinizi mi seçerdiniz?Aklınızı mı dinlerdiniz?Sevenle mi sevilenle mi?

Haklısın canım yalan söyleyemem Okana çarptığım gibi çarpmadı. Ama okan benim çocukluk aşkım :)

Bir de Ahmetle görüşmek için de heyecanlanıyorum aslında tuhjaf bir şekilde pır pır oluyorum. Sadece görüşmek istiyorum şuanda , olmazsa kendimi zorlayamam ztn :)

Ablacim benim eski de balik burcuydu. Gercekten balik burcu erkegi yanina yaklasilmamasi gereken bir burc. Konu sahibi hakli o noktada :)))

Deme öyle deme deme Tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey

Aynen canım Ahmet'i denemeden bilemeyeceğim. Mesela şuanda nerde ne yapıyor ne zaman yazcak merak ediyorum.
Sabahları uyanır uyanmaz yazıyor ama biliyorum ki bunlar geçecek ama umarım çok değişmez tek dileğim.
Ama şuanda yazsın istiyorum mesela konuşmak istiyorum :)))

Ben önüme bakmak istiyorum artık Ahmetle olsa da olmasa da:)

Amin canım benim hepimizin gönlüne göre versin hayat öpüyorum

Valla ben 18 yaşımdayım bu yaşıma kadar bile hep mantığımla hareket ettim ne yalan söyleyim,geriye baktığımda da hiç keşke demedim kararlarımdam ötürü
Annem hep der kendi sevdiğinle değil seni sevenle birlikte olcaksın diye ne kadar doğru bilmiyorum ama sevgili okan abimin geçmişi temiz değilmiş (geçmiş geleceğin aynasıdır demişler) ahmet abime karşıda boş değilmişsin sanki ben öyle anladım allah istediğini hayırlısına çevirsin diycem ama bu okanı pek sevmedim ne yalan söyleyim zaten senin içine de sinmemis belli inşallah senin için en hayirli kişiyi tez zamanda çok seversin okandan bile,sevdiğin kişi sana senden çok değer verir inşallah: -)
Allahım babaanne gibi hissettim kendimi bi dualar bi dualar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Onu düşünüyormuşsun sen de :) o zaman denemekten birşey kaybetmezsin bu arada senin burcun neydi? onunki balıkmış ama işte tek başına burç etkili olmuyor böyle durumlarda

Onu düşünüyormuşsun sen de :) o zaman denemekten birşey kaybetmezsin bu arada senin burcun neydi? onunki balıkmış ama işte tek başına burç etkili olmuyor böyle durumlarda

Benim burcum başak :) Yükselenim yengeç. ONUNDa yükseleni akrep :)

Akrep.".akrep erkeği aşk hayatında çok derin, tutkulu, sahiplenici, sadık ve paylaşımcı bir erkektir." hihihi .Benim kardesim balik burcu.Bir bucuk senelik bir iliskisi vardi .Sonra evlendiler.Mutlular.Evlendigi kisi de arkadasimdi. Oyuzden hic buyuk bir problem yasadigini ne duydum ne de gordum. Insan gercekten seviyosa dogru zamanda ve dogru kisiyi bulmussa hersey gercekten guzel oluyor.Belki de bizler Dogru zamandi ama yanlis kisiyi secmenin uzuntusunu yasiyoruz.Hicbirsey tesaduf degildir.Ozellikle sizinki.Ahmet bey onceleri oyle dusunurken birden adim atmasiyla hersey degisebiliyor.Bence de denemelisin ve heleki icinde bir kipirti olusturabilmis.Bence gorusmeye basladikca da aliskanlik haline gelicektir sonra da Hosgeldin Ask

Ahahaha çok tatlısın :) Teşekkür ederim canım kardeşim. Amin inşallah RABBİM hayırlısını versin. Sana da hayırlısını versin tebrik ettim olgunluğundan ötürü :)

İnşallahhh canım :) En önemlisi bu galiba , doğru zaman doğru insan . O zaman burç murç hikaye :) İnşallah hoşgeldin derim :)

''Akrep burcu erkeği, özellikle Yengeç ve Balık burçları ile çok iyi anlaşır. Çünkü bu burçlar da kendisi gibi su elementindendir. Bunun yanı sıra toprak elementinden olan burçlar ile iyi anlaşır. Yani Oğlak, Başak ve bazen de Boğa burcu ile iyi anlaşır. '' Arastirmaya girdim sizin icin.hihihi bence sizin icin cok iyi olacak. En azindan keske dememek icin.. Hayirlisi olsun insallah.

Son düzenleme:

İnşallah canım benim çok temiz kalplisin sağolasın :)

İnşallah canım benim çok temiz kalplisin sağolasın :)
herseyi guzel dusunelim ve pozitif olsun hersey.Sonradan pisman olmazsin canim. Denemezsen bu defa da bilemeyecegin icin pismanlik hissedersin.Uzun zaman sevmis belli ki seni.

herseyi guzel dusunelim ve pozitif olsun hersey.Sonradan pisman olmazsin canim. Denemezsen bu defa da bilemeyecegin icin pismanlik hissedersin.Uzun zaman sevmis belli ki seni.

Aynen denemeden bilemeyeceğim, üzülürsem de her şey insaNLar için alıştım zaten

Aynen denemeden bilemeyeceğim, üzülürsem de her şey insaNLar için alıştım zaten
insanlar yasayarak ogreniyor herseyi.Allah kullarina kaldiramayacagi derdi vermez. Bence icin rahat olsun.Denemekten zararli cikacagini sanmiyorum.En azindan" keske" demiceksin.Belkide yeniden kou acar "iyi ki " dersin

insanlar yasayarak ogreniyor herseyi.Allah kullarina kaldiramayacagi derdi vermez. Bence icin rahat olsun.Denemekten zararli cikacagini sanmiyorum.En azindan" keske" demiceksin.Belkide yeniden kou acar "iyi ki " dersin

Aynen canım o konuyu buraya açmak isterim ALLAHın izniyle , ağzından bal damlıyor :)

Aynen canım o konuyu buraya açmak isterim ALLAHın izniyle , ağzından bal damlıyor :)

Bence de oyle yapmalisin..Takipcinim.Allah utandirmasin.Insallah mutlulugu da en onemlisi guveni de onda bulursun..

buna en iyi sen karar verirsin. .
Seni seveni ve üzmeyeni seç...

Ben senin yerinde olsam balık burcu erkeklerinden uzak dururum. Saplantılı ve aşırı melankolik tipler ve dediğin gibi karaktersizler. Yaşam enerjini sömürürler.

Ayrıca Okan'a olan aşkına hayran olması çok mantıksız. Tipik balık burcu erkeği işte. Sorunlu tip. Bence uzak dur. Çok seviyor gibi görünebilirler ama aslında tek dertleri egolarını tatmin etmektir. Anlaşamayıp reddedersen de hazmedemezler, psikopatlaşırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…