- 16 Kasım 2023
- 819
- 444
- 23
- Konu Sahibi soralbeysu
-
bu testler yanıltıcı oluyor ben bu şekilde test gördüğümde betam 1244 düBugün yaptğm
Bugün yaptğm
Ben bugün tekrar kan verdim koyulaşma hiç olmamış beta 21 in yükselmesi gerekki sağlıklı olsun inşallah sizin gibidir 150 olsa yeter beta öyle heycanlymkibu testler yanıltıcı oluyor ben bu şekilde test gördüğümde betam 1244 dü
Hem zaten erken gebelşk testide değil o bunda cıkması bile mucizeBen bugün tekrar kan verdim koyulaşma hiç olmamış beta 21 in yükselmesi gerekki sağlıklı olsun inşallah sizin gibidir 150 olsa yeter beta öyle heycanlymki
İnşallah vardır İnşallah dediğiniz gibidir hayallerim yarım kalmaz İnşallahHem zaten erken gebelşk testide değil o bunda cıkması bile mucize
Aminnn aminn aminnNe zaman çıkarsa sonuçlar bizimlede paykaşın lütfen merakla bekliyorumİnşallah yüzünüzü güldüren haberler alırsınız
Bu sefer özelde verdiniz dimiAminnn aminn aminn
EvetBu sefer özelde verdiniz dimi
Şu bebek katillerinin oldğu hastanelerden birinde verdim onlara beddua ederek girdm beddua ederek çıktım Allah o ana babalara sabır versin yine aklma geldi o insanlrBu sefer özelde verdiniz dimi
Amin İnşallah sabır versin AllahımŞu bebek katillerinin oldğu hastanelerden birinde verdim onlara beddua ederek girdm beddua ederek çıktım Allah o ana babalara sabır versin yine aklma geldi o insanlr
İyi yaptınız şimdiden stes yapmayın bence bu sefer daha fazla gelecek beta sonucu
Çıktımi sonuçlarAminnn aminn aminn
Çatlatma iğnesi kullandın mı? Onu kullandıysan pozitif cıkıyor ilk günler yaptıysan test, burda herkes yazmışArkadaşlar tekrar ben merhabalarlar,
3 gün önce kan verniştim beta 21,6 çıkmıştı transfer 8. Gündü o gün
Az önce tekrar kan verdim bugn transfer 12. Günü aslında bugün kan vermeliydim.
İdrar testi yaptım hiç koyuluk yok artımed marka bazen yanlş veriyomş ama beta yükselseydi koyu çıkardı değil mi çok üzgünüm
7. Kez aradm 4 te dediler ölcemÇıktımi sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?