Yoksa Hamilemiyiiimm?

sule80

Meleğini Çok Sever
Kayıtlı Üye
12 Mart 2007
134
3
44
Arkadaşlar bu gün adetime bir gün kala test yaptım,2.si silik çıktı:CüvCüv: hamilemiyimdir acaba ya
2.çizgi silik çıkıpta hamile olmayanlar varmıdır?fisfisfisfisfisfis

canım bence hamilesin sennn,tebrik ederim.için rahat etmiyosa yarın kan testi yaptır.ama bence kesinnn.allahım sağ salim kucağına almayı nasib etsin,darısı bize tüm isteyenlere canım.

cnm ben adetime 4 gün varken yapmıştım 2.çizgi silik çıktı ama çok belirgün değildi ışığa tutunca görünüyordu ve dün adetim geldi hemde hiç sekmeden tamda zamanında bütün hayallerim suya düştü yine :KK43:(( ama senin çizgin belki daha belirgündir yada hamişsindir onu bilemeyiz ki cnm inş. öyledir bence şüphen varsa kan testi yaptır bende bu idrar testleriyle kafayı yicem çizgi varmı yokmu yok hemen atmıyorum ya sonradan çıkarsa(kimisinin öyle olmuş çünkü)yani bende en iyisi kan testi cnm hakkında hayırlısı olsun !

Bence regl dönemini bekle eğer olmazsan kan tahlili yaptırırsın

Çok teşekkür edrim arkadaşlar,Allah isteyen herkeze en hayırlısını versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar bu gün adetime bir gün kala test yaptım,2.si silik çıktı:CüvCüv: hamilemiyimdir acaba ya
2.çizgi silik çıkıpta hamile olmayanlar varmıdır?fisfisfisfisfisfis

canım ben adetime 7 gğn varken test yaptım silik çıktı benim yumurtlama erken olduğu için biraz erken öğrendim 4 kere farklı markalarda denedim testi yine silik çizgi sonra kan testi yaptırdım sonuç pozitif bhcg 30 ama daha adet günüm gelmedi 26 ocak inşallah sende hamilesin bi kaç daha dene testi hihoyyyt:teytey::1hug:

canım ben adetime 7 gğn varken test yaptım silik çıktı benim yumurtlama erken olduğu için biraz erken öğrendim 4 kere farklı markalarda denedim testi yine silik çizgi sonra kan testi yaptırdım sonuç pozitif bhcg 30 ama daha adet günüm gelmedi 26 ocak inşallah sende hamilesin bi kaç daha dene testi hihoyyyt:teytey::1hug:

Canım Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin:1hug:kaydirigubbakcemile5

X