- 6 Ağustos 2012
- 445
- 38
- 118
- Konu Sahibi ASLI192278
teş ederim canım inş
bende bebeğimi kaybettiğimi ögrendım bugün cok üzgünüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teş ederim canım inş
canım bu senenin hastalığğı sanırsam bütün tanıdım hamilelerin çocukları öldü karnında allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun canım kaç haftalıkdı
8+ 3 tü canım bu haftayı atlattık dıodum tam olmadı
canım çok geçmiş olsun ben bir sene filan düşünmüyom doktor a 6 ay ara ver dedi zaten
allah razı olsun canım. ben şu aşamada düşünemiyorum ama çocuk düşüncesını beynım sankı otomatıkman sılmek ıstıyor. dr um bır ay sonra gebelik planlayabılırsın tekrar dedı sıkma canını dedı ama dedıgım gıbı yüregım kaldırmıyor aynı seyı tekrar yasamak korkusu sanırım bu. senın kac haftalıktı
kusura bakmayın arkdaşlar ben yeniyim yeni yeni çözüyorum siteyi rabbim tekrar bebeklendirsin ikinizide gerçekten çok üzüldüm ne olur affedin acemilik işte
allah razı olsun canım. Ben şu aşamada düşünemiyorum ama çocuk düşüncesını beynım sankı otomatıkman sılmek ıstıyor. Dr um bır ay sonra gebelik planlayabılırsın tekrar dedı sıkma canını dedı ama dedıgım gıbı yüregım kaldırmıyor aynı seyı tekrar yasamak korkusu sanırım bu. Senın kac haftalıktı
kusura bakmayın arkdaşlar ben yeniyim yeni yeni çözüyorum siteyi rabbim tekrar bebeklendirsin ikinizide gerçekten çok üzüldüm ne olur affedin acemilik işte
evet canım çok haklısın bende de var aynı korku acaba hamile kalsam aynısı olur mu diye umarım olmaz benim 11 haftalık baya bir büyümüştü ayrıca kısmet ne diyelim yapacak bir şey yok
senınle aramızda sanırım 10 gün falan varmış ben kanamam geldıgı gün 9+0 dım yanı gecen hafta cuma. ultrasonda çocuk 8+3 cıktı tahmınıme göre o haftanın pazartesı durmıs kalbı yani herseyden Allahtan benım yorgunluğum etkıledı dıe düşünüodum kı ogünlerde okadar yorgun deıldım.kısmet dedıgın gıbı üzülmemek elde olmasada ayakta durmamız lazım...
yenıcez ınsallah bu korkuyu rabbım sag salım kucağımıza almayı nasıp edıcek yavrularımızı. kendı yazımı okudumda ılk günlerın endısesıyle çocuk düşüncesını atmak ıstıyordum sımdı rabbım tekrar umut verdı ıcıme bılıyormusun sımdı dıyorumkı olucak ınsallah bırdaha ama bu seefer kılo verıcem nasıp olursa daha cabuk gebe kalacağımı tahmın edıyorum. ben pko luyum oyüzden hep acele ettım panık ettım ya olmazsa uzun yıllar dıe ama bu sefer teslım olucam dr umada danısıcam tabı ama emınımkı oda kılo vermemın cok faydası olacağını söylüyecek.