• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yokmu bana kadın doğum doktoru tavsiye edenler çıldırcam yaaa

keşke daha açık yazsaydınız mesela hangi ilde doktor aradığınız gibi. illa ki yardımcı olacak birileri çıkardı.

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin inşallah. ben orada değilim malesef yardımcı olamayacağım ama bilenler olacaktır mutlaka.

bornova da oturuyorum ben buca tinaztepe ye gidiyorum dr. erdal aktan a .. baya da memnunum .. Hastanedeki tüm doktorlar çok iyi diye biliyorum umarım yardımcı olmuşumdur

acilll doktorrrr kadın doğum doktoruuuuuuuuuuu

merhaba canım belkı bulmussundr dr unu ama ben yınede tavsıye edeyım egepole 2011 den berı gıdıyorum Gökalp tokaç a ılk doğumumu kendısı yaptı ıkıncıye gebeyim 7haftalık yıne Gökalp hocaya gıdıyorum cokda memnunum tek sıkıntı cok yoğun olması ve bu sebeple randevuları ıkı ay sonrsına vermesı umarım ii bır dr denk gelırsın hayırlı dogumlar

merhaba canım belkı bulmussundr dr unu ama ben yınede tavsıye edeyım egepole 2011 den berı gıdıyorum Gökalp tokaç a ılk doğumumu kendısı yaptı ıkıncıye gebeyim 7haftalık yıne Gökalp hocaya gıdıyorum cokda memnunum tek sıkıntı cok yoğun olması ve bu sebeple randevuları ıkı ay sonrsına vermesı umarım ii bır dr denk gelırsın hayırlı dogumlar

canım çok teşekkür ederim ama benim bebeğin kalbi durdu aldılar

canım çok teşekkür ederim ama benim bebeğin kalbi durdu aldılar

rabbim bir daha yaşatmasın canım tekrar hamıle kalıcaksın inşallah bı engel olmadığı gebe kalabilmenden bellı zaten . herseyın hayırlısı Allahtan bılseydım hıc yazmazdım canım üzüntünü tazelemek ıstemezdım kusura bakma

rabbim bir daha yaşatmasın canım tekrar hamıle kalıcaksın inşallah bı engel olmadığı gebe kalabilmenden bellı zaten . Herseyın hayırlısı allahtan bılseydım hıc yazmazdım canım üzüntünü tazelemek ıstemezdım kusura bakma

sorun değil canım zaten sen yazdında bebeğimi kaybetmemiştim senin yazını geç gördüm yine de ilgi alakan için çok teşekkür ederim

sorun değil canım zaten sen yazdında bebeğimi kaybetmemiştim senin yazını geç gördüm yine de ilgi alakan için çok teşekkür ederim

herzaman yardımcı olurum canım ben hep gırıyorum sayfaya nezaman bı ıhtıyacın olursa yardımcı olurum her konuda rabbım tez zamanda bır evlat nasıp etsın ınsallah.

Back