• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yökdıl-kpss-formasyon???

Sizce hangisi

• Yökdıl-

OY: 5 55,6%
  • Kpss b grubu

OY: 2 22,2%
  • Formasyon kpss-egıtım - alan

OY: 2 22,2%

• Ankete Katılan
    9
formasyonda genelde bebeğe ve ya başka şeylere anlayış gösteriyorlar. zaten formasyon alanlar genelde başka işleri olan insanlar oluyor dersler akşam saati oluyor. hocalarla konuşur yoklama ışıni halledersiniz. 1-2 saat birine bırakmanız yeter bebeği.

Saygısızlığa gelemiyorum diyip öğrenci ve velilerden yakınmanızdan. Çok meraklıysanız, çok istiyosanız buyrun yapın. Fikir veriyoruz burda
Tersleyerek yazmadım gercekten merak ettim neden oyle dusundugunuzu öğretmenliği kolay görmedıgımı ve daha önce deneyımledıgımi acıklamak için yazdım cunku oyle anlasılmıs yazdıklarımdan dolayı tesekkur ederim fikirleriniz için her dusunce benim için cok kıymetli :)

Bende sizinle aynı meslekte çalışıp yıllar sonra kpssye hazırlananlardanım. Özelde de kabarık bir tecrübem var ilaç firmalarını asla tavsiye etmiyorum çalışmış biri olarak. Verdikleri paraya sümük atmazsınız. Formasyon aldığım halde bende öğretmenlik düşünmedim her yıl aynı şeyleri en baştan anlatmak bana göre değil sanırım sizde Benin gibisiniz o yüzden eğitimci olarak bir yol çizmek mantıklı değil. Ama çalışma koşulları açısından en rahat meslek öğretmenlik. Arkadaşlarım her işini görebiliyor boş dersleri kendilerine ayıracakları zamanları oluyor. Ama çocuklarla uğraşmak insanı yıpratıyor tüm gün kalabalık gürültü vs. Daha Temmuz’a çok var oturup çalışın internette ders videoları izleyin sınava hazırlanın. Kurum içi geçiş yapabileceğiniz bir bölüm olsun

Cok haklısınız o konuda var maalesef dediğiniz gibi sureklı anlatmak tekrara girmek bazen sıkıyor insanı univ birazda o yuzden daha agır basıyor prıjejer yarısnalar tezler sureklı yenı seyler daha ilgimi cekıyo tabıı öğretmen olup bunları yapan vardır mutlaka ama nasılsa kazandım tembelliği gelirse diye dusunuyorum cunku Bıraz yorgunum gercekten

formasyonda genelde bebeğe ve ya başka şeylere anlayış gösteriyorlar. zaten formasyon alanlar genelde başka işleri olan insanlar oluyor dersler akşam saati oluyor. hocalarla konuşur yoklama ışıni halledersiniz. 1-2 saat birine bırakmanız yeter bebeği.
Gercekten öyle mı ya bazı arkadaslarım dediğiniz gibi soyledı bazıları da lisans gibi yoklama alınıyordu dedi amacım dersten kacmak degil Tabıkı ama kimsem yok ve oglum la resmen yapıstık babası dısında oyle saatlerce kimsede durmaz esımde idare ederiz dedi bilmiyorum ki en kotu yanımda da gotırurum oyle yaramaz Bı cocuk degil dır söz dinler 28 aylık olmak üzere tesekkur ederim yorum için

Tabıkı öneri alabilirim
Ben ingilizce online aldım.Onceden de kursa gitmiştim.Ama online daha iyi oldu.Istedigin zaman izleme imkanı var.Yds için size onerebilecegim Yds net ve English Exam Center var.Kendiniz araştırın.Icinize sinerse gidersiniz. Iyi geceler.

Valla gsf okuyorum yl için deli gibi çabalıyorum 1 senem kaldı inşallah doktora’da istiyorum. Formasyon, hocalık vs oldukça uzak bana herşeyi yeniden yeniden tekrarlamak öğretmek anlatırken bile öğretmenlere sabır çektim. Allah sabırlar versin. Zaten öğrenci ile de uğraşamam. Yeni yeni şeyler keşfetmeyi öğrenmeyi daima severim. Anlattıklarınıza bakılırsa öğretmenlik pek size göre değil gibi doktora hazırlanın.

Ben ingilizce online aldım.Onceden de kursa gitmiştim.Ama online daha iyi oldu.Istedigin zaman izleme imkanı var.Yds için size onerebilecegim Yds net ve English Exam Center var.Kendiniz araştırın.Icinize sinerse gidersiniz. Iyi geceler.
Tesekkur ederim yds. Net daha anlasıkır geldi acıkcası ama bu ara birde zafer hoca cok begenıkıyo hemen karar verip baslamam lazım :)

Valla gsf okuyorum yl için deli gibi çabalıyorum 1 senem kaldı inşallah doktora’da istiyorum. Formasyon, hocalık vs oldukça uzak bana herşeyi yeniden yeniden tekrarlamak öğretmek anlatırken bile öğretmenlere sabır çektim. Allah sabırlar versin. Zaten öğrenci ile de uğraşamam. Yeni yeni şeyler keşfetmeyi öğrenmeyi daima severim. Anlattıklarınıza bakılırsa öğretmenlik pek size göre değil gibi doktora hazırlanın.

Tesekkurker yorum için Bı kac kısı daha öğretmenlik için pek uygun olmadığımı yazmış sanırım bu secenegı kenara bırakmam gerek :) ınsallah sizde istediğiniz yerlere gelirsiniz basarılar diliyorum :) hersey gonlunuzce olsun

Tesekkur ederim yds. Net daha anlasıkır geldi acıkcası ama bu ara birde zafer hoca cok begenıkıyo hemen karar verip baslamam lazım :)
Ben yds netten calıstım.Gramer eksığımı o şekılde tamamladım .Özellikle bağlaçlar sınava hazırlananların çoğu kafa karıştırıyordu.Cok zor filan diyip moral bozuyorlardı.Ahmet Akının dersini izledikten sonra bakış açım değıstı.Cok pozitif bir insan güven veriyor.Kelıme gramer okuma sitede istedığinız her şey var.İstediğim puanın da ustunde aldım umarım en ısa zamanda iyi notlar alıp baslarsınız doktoraya kolay gelsın :)

Zafer Hocanın adını duymustum.Tabıkı o da ıyıdır .Onemlı olan kendı yontemınız yanı sıze hangısı daha yakınsa onu secın.Basarılı olmamak icin bir neden kalmıyor o zaman

Back