- 13 Haziran 2017
- 59
- 13
- 38
- 37
- Konu Sahibi Sertug2015
İyi aksamlar cok uzatmadan yazmaya calısacagım kimya mezunuyum ve tıbbi biyokimyada tezli yl yaptım bıtırelı 3,5 yıl oldu bu donemde univ asistan olarak ders verdım (kadrosuz tabı) onun once sinde ve sonrasında özel kurumlarda öğretmenlik yaptım genel olarak öğrencilerle aram iyidir ama saygısızlıga asla gelemiyorum. Ve son calistıgım kurumda resmen nefret etme noktasına geldim bir kac ay sonra dogum yaptım ve 2,5 yıldır evdeyim esim polis ve bakıcı VS olayına hıc yanasmadı gordugu seylerden dolayı. 6 aydır Batman dayız sark görevinde ve atamaların cogunlukla doguya olması+kimyager kadrolarına gore daha fazla kadro acılması ve puanın cok daha dusuk olması formasyon alma fikrini dusundıruyor Batman üniversitesi ilan actı kacırdım ama yedek alım olacakmış olursa eger mayıs sonunda bu donem bitecek ve haftasonu olacak ama oglumu ne yaparım diye dusunuyorum cunku esimin calısma saatleri duzen siz ve 2018 kpss İcin gk-gy-egıtım-alan hepsini yapabilmem lazım ki subat ta kadro olursa atanayım öğretmenliği seviyorum ama bazı öğrenci tipleri ve bunları ısrarla savunan veliler benı sogutuyo, Bı yandan diyorum ki yokdıle girip puanımı alayım kadro ve doktora basvurusu yapayım ki gonlumden gecen bu ama malum univ kadroları artık sözleşmeli gibi Bı sene sonra sozlesme yenılemıyorız derlerse sureklı ev tasımak cok zor olur son olarak bu yaz için sadece gk-gy calusıp iyi Bı puan alıp kimyager olarak atanmayı ve sonrasında dil puanımı alıp doktora yapmayı dusuneyım kafanızı sısırdım kusura bakmayın,31 yasına geldım ve kendimi hedefsiz gereksiz bir insan gibi hissediyorum artık kafam 1 milyon sımdıden tesekkur ederim