yok

zatenasklaryalandolan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2023
1
0
34
Kızlar merhaba sizlerden bir yardım istiyorum ben bir yılı aşkın süredir ilişkim vardı ve aynı iş yerinde çalışıyorduk kendisiyle ayrıldıkça benden önceki sevgilisiyle barışıyormuş ve bir kere de cinsellik olarak beni aldatmış ilişkimizin 9.ayında askere gitmesi gerekti ben o sırada ailesiyle tanıştım herkes beni çok sevmişti neyse ben bunu askere yolladım ve beni aldatmasını eski sevgilisine geri dönmesini öğrendim ve hatta daha kötüsü en yakın arkadaşıyla benimle arasında geçen şeyleri de konuşmuş aslında o arkadaşıyla sürekli sidik yarışına girdikleri için birbirlerine takıldıklar kişileri anlatıp üstün olmaya çalışıyorlarmış neyse ben bunların hepsini öğrendim aramızda birşeylerin yaşanmış olmasına ve ailelerin araya girmiş olmasına karşılık ve bunların geçmiş döneme ait olmasına karşın onu affettim sonra tabi bu sürekli aklıma geldi kavgalar ettik ama şöyle bir gerçek vardı beni ailesinin içine öyle bir sokmuştu ki kendi ailesiyle ben onu görmeye gittim ve gelince bir işe girip benimle evlilik yolunda bir takım ileriye gitmek istediğini söylemişti ben de buna karşılık o gelmeden çeyizlerimi alıp ona atardım sonra nişan için söyle böyle hazırlık yaparız diyordum bana bir şey oldu ve onun bana yalanını yakaladım ama masum bir yalandı ama ben ona karşılık o kadar dolmuştum ki o gece herşeyi silip onu istemediğini eski sevgilisine geri dönmesini söylemiştim sonra da pişman olup yalvarmıştım ve o beni seçti sonra biz mutlu olarak devam ediyorduk ben herşeyi silmiştim sıfırdan bir hayat açmıştım çünkü aramız çok güzeldi sürekli onun yanına gidiyordum o benim yanıma geliyordu ailesini bile görmeyip sadece beni görüp gidiyordu bana herşeyini anlatıp akıl alıyordu bir gün ben ona elenelim artık ya dedikten sonra bir korktuğunu fark ettim daha sonra üzerinden bir hafta geçti durduk yere bana ben seni mutlu edemem ben sana bakamam demişti sabah seni seviyorum derken 2 saat sonra böyle demişti ve beni engellemişti ben bu sürede eski sevgilisine tekrar yazdığını öğrendim o da yetmedi başka kızlara da yazıordu yani aslında konu eski sevgilisini sevmesi değildi ben onunla ayrılmadan plan yapmıştım bir hafta sonrasında biz buluçacaktık cinsellik anlamında benden ayrıldığını düşünmüyorum sizce ayrılık sebebi evlilikten korkup gerçekten birikimi olmamasımıydı

O kadar hatalı davranmissnz ki . Adama kizamadim bile. Bin kere aldatmış. Hep cinsellik arayışında hiç ciddi takılmamış. Siz sanki ailesiyle çocuk olmadan evlilik hayalleri kurmuşsunz. Yani terk etmesi gereken kişi etmeyince çocuk mecbur terk etmiş.
Çocuğun en başından hiç evlenme olayı yokmuş. Aile ile evlrbme yoluna girmissiniz. Adamla değil.

X