- 30 Aralık 2022
- 419
- 606
- 29
-
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
158 diye biliyormuş sonra şok 150 çıkmışBoyunuz kaç ki ameliyat istiyorsunuz? Fotoğrafınızı atın bakalım gerçekten nasılsınız belki çok büyük estetiklere gerek kalmayacak tavsiyeler veririz
Önceki konularına bakın var fotoğrafı.Fotoğraf atabilir misiniz? Özelden. Merak ettim ben de sizi, çoğu kişi sizi görsünler falan güzelsin demiş
Buldum teşekkürlerÖnceki konularına bakın var fotoğrafı.
8 cm’de fark edilir ne bileyim158 diye biliyormuş sonra şok 150 çıkmış
Ben bulamadım yaBuldum teşekkürler
İnşallah o saç rengini değiştirmişsindir bu arada
Konunun tipinle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle hal ve hareketlerin problemli
Allah yardımcın olsun ne deyimDoktor bişektomi, burun estetiği,dudak dolgusu ve göz kapağı ameliyatı dedi ortalama 130.000 TL arası ve 200.000 TL tutuyor.
Yaşım 23 hiç teklif eden olmadı başlıklı konu.Ben bulamadım ya
ok cnmBu arada kendimi degsitirmem en fazla yüz olarak 200.000 tl tutuyor milyonlardan daha fazlası değil doktorlarla görüştüm.
Artı boy uzatma ameliyatı ile birlikte 1 milyon TL lazım.
Fazla abartmissin.
Çirkin oldugumu biliyorum karakterde boş bir işe yaramıyor.
Sosyal hayata karismiyordum o yüzden takmıyordum ama şimdi sosyal hayata karıştım cirkinligim yüzüme yuzume vuruluyor gibi hissediyorumÇirkin olduğunu kabullenmiştin hani, kafaya takmıyordun?
Hee hatırladım şimdi evet normal ne çirkin ne güzel yüzü biraz tombul zayıflasa gider zaten illa bi yerini yaptıracaksa burnunu yaptırsın madem bir de destek alabilirsin psikolojik seninkisiYaşım 23 hiç teklif eden olmadı başlıklı konu.
Kasım 22 tarihinde atılmış, baya gerilerde
Çözüm oluyorsa yine kafaya takmayın, sosyal hayata karışmayın.Sosyal hayata karismiyordum o yüzden takmıyordum ama şimdi sosyal hayata karıştım cirkinligim yüzüme yuzume vuruluyor gibi hissediyorum
AynenÇözüm oluyorsa yine kafaya takmayın, sosyal hayata karışmayın.
Kurtarır...Buna inanıyorum.canısı ben senin çirkin olduğuna inanıyorum boşver herkes evlenmek zorunda değil bazılarının kaderidir yalnız yaşlanmak sen ona alışmaya çalış kedi falan al bak estetikte kurtarmaz seni