• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok sac kesesi buyuk kıslar bi bakarmısınz mısınız

Çok sevindim kötü olay geçmiş başından ama sonu güzel olmuş inşallah kucağına alırsın yavrularını.. rabbim bana da nasip etsin inşallah. Benim geç döllenme oldu. Adet ile haftam uyumsuz o yüzden. Doktor yolk sacı büyük gördü. Bu geç döllenmeden de olabilir ya da sağlıksız gebelik olduğu içinde olabilir dedi cuma günü ultrasonda tekrar bakacak.. Bakalım inşallah ıyi şeyler duyarım..

Çok sevindim kötü olay geçmiş başından ama sonu güzel olmuş inşallah kucağına alırsın yavrularını.. rabbim bana da nasip etsin inşallah. Benim geç döllenme oldu. Adet ile haftam uyumsuz o yüzden. Doktor yolk sacı büyük gördü. Bu geç döllenmeden de olabilir ya da sağlıksız gebelik olduğu içinde olabilir dedi cuma günü ultrasonda tekrar bakacak.. Bakalım inşallah ıyi şeyler duyarım..
Amin insallah canm. Rabbimin ddigi oluyo biz ne kadar istesekde ben 3 tane bebegimi kaybettim.biri dustu kalpleri durdu falan ... yani rabbim zamani var bekle diyo hayirlisiysa zaten hersey fasa fiso dunya ya geliyo zaten.o yuzden kendini uzme allah sigin hakkinizda ne hayirlisiysa onu versin insallah

Back