Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende var cnm özelden görüşebliriz istersen. tekmele oyna modeliArkadaşlar kızım 3.5 aylık geç mi kaldım bilmiyorum Ama oyun halısı arıyorum elinde olan var mi
Özelden cevap attım Canimbende var cnm özelden görüşebliriz istersen. tekmele oyna modeli
Canim görme şansım var mi fiyatıyla birlikteMerhaba bende de tıny love tekmele oyna var eğer düşünüyorsanız ,,,
elbette resim yüklemeye çalışacağım....ayrıca geç değil tam zamanı 3 4 aylıkken ilgilenmeye başlıyorlar zaten ,emekleyince içinde çok durmuyorlar... oyuncaklarıyla ayrı da oynatabiliyorsunuz o zamanda....Canim görme şansım var mi fiyatıyla birlikte
Canim gayet güzelmiş şimdi eşim işte o da baksın aksam alalım olur muEki Görüntüle 1348602 Eki Görüntüle 1348608 bunlar da parçaları 70 lira düşünüyorum ...
Canim oyun halısı güzelmiş ama tiny love a göre biraz pahalı geldi sankiCanım istediğin markalarda değil ama bendeki oyun halısı da çok eğlenceli bi bak istersen playgro 90 demiştim ama 75 tlye düşürdüm fiyatı.
Tiny lovenin fiyatını bilmiyorum canım.Ben 199 tl'ye almıştım.Canim oyun halısı güzelmiş ama tiny love a göre biraz pahalı geldi sanki