Yok Mu Ocak Ayinda Hamiş Kalan??

Salı günü kalp atışlarını duyduk. bugun tam 7 haftalık oldu. her gün doktora gidip bebegimi goresim var. bu arada baya bi mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor. Her ihtimale karsı die progestan verdi doktorum. progestan da bu belirtileri artirirmış. 2 hafta sonra yine gidecez. günler gecmek bilmiyor yaaaaaa :))

merhaba bende 5 3 hamisim ama gebelik takvimini nasilyapacagim bilmiyorum yardimci olurmusunuz?

canım google gir arama motoruna gebelik takvimi yaz. orda çıkan ilk butonda hesaplayabilirsin doktor nevra hanım hazırlamış ayrıca doktor kontrolleri ve testlerin ne zaman yapılacağıda yazıyor. sen sadece son adet tarihini giriyorsun hemen herşey önünde.

bu arada ilk ocak hamişi benim sanırım adetim aralık sonu bitti ve adetyim biter bitmez ben yumurtlama dnemine giriyorum tahminime göre 3 ocakta hamiş oldum

kızlar bende 31 aralık bende ocak hamişi sayılırım benim mide bulantım felan yok
ama kokulu akıntım var bi bilginiz var mı neden oluyor

Canim Gebelikte Akinti Miktarinda Artma Olmasi Normal Ama Bunun Kokusuz Beyaz Veya Renksiz Olmasi Lazim Kokulu Veya Yeşil Renkli Akintisi Olanlar Mutlaka Doktorlarina Sölesinler Ciddi Olabilir

canim tesekkurler ben ona herzaman bakiyorum .ben yanlis yazdim ben hani arkadaslar hamis oluyoya buraya gebelik takvimini yapistiriyorlarya ben onu nasil yapabilirim demistim nasil oluyor biliyormuusn

canim tesekkurler ben ona herzaman bakiyorum .ben yanlis yazdim ben hani arkadaslar hamis oluyoya buraya gebelik takvimini yapistiriyorlarya ben onu nasil yapabilirim demistim nasil oluyor biliyormuusn

lilypie.com adresine girersen oradan yapıyorsun gebelikl takvimini, orada ne yapman gerektiği adım adım anlatılıyor sana, beklenen doğum tarihini girdiğin zaman zaten takvimi site oluşturuyor, en son çıkan sayfada resmin url adresi yazar, orayı kopyalayıp, kendi profil ayarlarındaki kilo ve gebelik çizelgesi yazan yere yapıştırıyorsun hepsi bu kadar..... umarım yardımcı olmuşumdur

cok tesekkurler canim bir deneyim benŞeniz

kızlar hepinize sağlıklı hamilelikler. ben de yarın 6 haftalık olucam. keseyi gördük hafta başı. önümüzdeki salı da kalp atışları için gideceğim dr. günler çok yavaş geçiyor bi de raporluyum nolur nolmaz diye 3 yıldır bekliyoruz bebişimi, çok sıkıldım. bulantım yok şimdilik,baş dönmesi var biraz.

Sorma Lilycim ya aynı durumdayım 3 yıldır istiyordum sonunda tüp bebekjle kavuştum hayalime... İşim çok yoğun olduğu için rapor verdi doktroum evde oturuyorum çok sıkılıyorum..... Bu arada bizde bugün itibari ile 7 hafta 3 günlüğüz........

Merhaba Bayanlar Hafta Sonu Herkes Gezmiş Herhalde Aman Ne Güzel Neyse Iyi Haberleri Aliriz Hafta Içi Boyunca Inşallah... Ben De Yarin Kontrole Gideceğim Allhim Izin Verirse 8 Haftalik Oluyoruz Yarin... Ama Moralim Bozuluyor Biraz çevremde Ki Gebelerden Kötü Haberler Duyuyorum üzülüyorum... Allah Hepimizin Ve Bebişlerimizn Yardimcisi Olsun... Bizim Için De Dua Edin........

selam arkadaşlar en son 13 ocakda adet gördüm. ayın 28 inde doktora gidicez. İnşallah güzel haberler duyarım

merb hamişler biz de 6+4 olduk. 2 gn önce kesemizi gördük bi sorun yokmuş çook şükür.bence çevredeki kötü hamileliklere falan fazla takılmamak lazım yoksa insan kafayı yiyebilir ben bi ara takmıştım kafaya da doktor böyle şeyler düşünmen için hç bir neden yok dedi.hayırlısıyla atlatacaz işallah hapimiz Benim derdim aslında eşimlehafta başında doktora gitti depresyon başlangıcı var atak geçiriyormuş aslında mutlu bi evliliğimiz var hayatımız da da sorun yok ama çocuk olacak diye kaygıya mı kapıldı diye düşünüyorum aslında çok mutlu olmuştu öğrenince ama iyi olur işallah..tam da hamileyken yani ben naz yapmaya başlayacaktımmm((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…