merhaba bende 5 3 hamisim ama gebelik takvimini nasilyapacagim bilmiyorum yardimci olurmusunuz?
canım google gir arama motoruna gebelik takvimi yaz. orda çıkan ilk butonda hesaplayabilirsin doktor nevra hanım hazırlamış ayrıca doktor kontrolleri ve testlerin ne zaman yapılacağıda yazıyor. sen sadece son adet tarihini giriyorsun hemen herşey önünde.
canim tesekkurler ben ona herzaman bakiyorum .ben yanlis yazdim ben hani arkadaslar hamis oluyoya buraya gebelik takvimini yapistiriyorlarya ben onu nasil yapabilirim demistim nasil oluyor biliyormuusn
lilypie.com adresine girersen oradan yapıyorsun gebelikl takvimini, orada ne yapman gerektiği adım adım anlatılıyor sana, beklenen doğum tarihini girdiğin zaman zaten takvimi site oluşturuyor, en son çıkan sayfada resmin url adresi yazar, orayı kopyalayıp, kendi profil ayarlarındaki kilo ve gebelik çizelgesi yazan yere yapıştırıyorsun hepsi bu kadar..... umarım yardımcı olmuşumdur
kızlar hepinize sağlıklı hamilelikler. ben de yarın 6 haftalık olucam. keseyi gördük hafta başı. önümüzdeki salı da kalp atışları için gideceğim dr. günler çok yavaş geçiyor bi de raporluyum nolur nolmaz diye 3 yıldır bekliyoruz bebişimi, çok sıkıldım. bulantım yok şimdilik,baş dönmesi var biraz.