Yok Mu Ocak Ayinda Hamiş Kalan??

slm arkadaşlar benim son adet tarihim 6 ocak.drerdoğan bende senin gibi aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek denedik.senin kadar hızlı değilim çnkü evleneli 5 sene oldu.hamile olduğumu ilk duyduğumda inanamadım,gerçi şimdide inanamıyorum ama,yarın ilk kontrolum var.kaç tane olduğunu öğrenecem galiba,doktor keselerden anlıyo herhal.çok sabırsızım.benimde bebeğim olacak.:)))))

selam kızlar benim de 11 ocak s.a.t. 14 şubatta test yaptım çift çizgi çıktı
inanamdım kanda test yaptırdım 231.31 çıktı 4-5 haftalık gebe gösteriyordu hawalara uçtum henüz doktora gitmedim doktorum çok erken dedi... şuan 5+4 üm yani intertten hesapladığımda öle gösteriyo Allah hepimize sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin çok korkuyorum bişi olcak diye...

bu arada progestan kullanıyordum. öle hamile kaldım sora doktorum ilacı kesme kanaman olur dedi. kasıklarım ağrıyor ilk günler belimde çok ağrıdı yani benm hamile olduğumu öğrendiğim ilk günler
:)

narencim inşallah hayırlısıyla duyarsın bebşinin kalp atışını bizi habersiz bırakma olurmu

kaysek 70 canım ben biraz hızlı davrandım çünki eşim 36 yaşında çocuklarıyla oynayabilsin istiyorum....İnşallah hayırlısıyla keseyi görürsün ben çok ikiz istemiştim nasip değilmiş hayırlısı ne ise o olsun ben bir tanecik bebişme de razıyıım tabi ki

eneminecim sana da hayırlı olsun ne heyecanlısındır şimdi.....Allah hayırlısıyla kucağımıza almamızı da nasip etsin beblerimizi

SLM kızlar bende yarın dr.gidecem. ilk gidişimiz bende çok heyecanlıyım, iki gündür midem çok fena azıma sular geliyo, bitkinlik var midemde, sizdede varmı belirtiler

Slm Kizlar Bende 1 Ocak Annesiyim.. Dün Dr Gittik Allahima şükür Bebeğimin Sağligi Yerinde 9+3 Günlük Kafasini Poposunu Ellerini Ayaklarini Gördük Allaha şükürler Olsun Kalp Timi Falan Herşey Iyi Maaşallah.. Allahim Sağlikli Bir şekilde Kucagimiza Almayi Nasip Eder Inşallah.. Bende Guati çikti Sizce Sorunn Olurmu Yaaa

meraba arkadaşlar benim son adet günüm 8 ocak bende bugün tam altı haftalık oldum dün ilk kez gördüm bebişimi tabi sadece kesesi belli doktor 15 gün sonraki muayanede kalp atışlarınıda dinleriz hayırlısı ile dedi dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.

ay böle okuyunca ağlayasım gelio çok duygukanıyorum hemen boğazıma bişiler düğümleniyo.
arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah sağlıklı sıhhatlı kucağımıza almayı nasip etsin ben çok korkuyorum çok endişeliyim o kadar çok okuyup görüyüruski içim rahat olamıyor. bende yarın görücem bebeğimi daha doorusu kesesini ilk gidişimiz olcak :):)

slm kızlar bende 9+6 yım bulantılarım hiç geçmiyor drerdogan sen beni hatırlarsın konuşmuştuk tüp bebek bizimkiside aynı anda bende gaz var sizdede varmı

MERHABA ARKADAŞLAR BENİM SON ADETİMİN İLK GÜNÜ 1 OCAK 2008 YANİ EN ERKEN OCAK HAMİŞİ BENİM SANIRIM....
FORUMU GEZERKEN KENDİ HAFTAMDA GEBELERİ ARAMAK ZOR OLDUĞUNDA BİR TOPİK DE BİRLEŞELİM DEDİM, ÇÜNKÜ İNSAN AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN İNSANLARALA BAZI SORULARI VEYA MUTULULUKLARI PAYLAŞMAK İSTİYOR....
KENDİMİ ANLATAYIM BİRAZ 1 YIL BEBİŞİMİZ OLMADI EN ÇOK İSTEDİĞİMDEN HEMEN TEDAVİYE BAŞLADIK...3 AŞILAMA BAŞARISIZ SONRA 1. TÜP DENEMESİ SONUCUNDA GÜZEL ALLAHIMIN HİKMETİYLE HAMİŞ KALDIM... 6 HAFAT 3 GÜNLÜĞÜZ BUGÜN VE 2 GÜN ÖNCE KALP ATIŞLARINI GÖRDÜK MÜTHİŞ BİR DUYGUYDU...
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

bende 5 hafta 2 günlüğüm canım ben hafta cumaya randevum var bebişimşin kalp sesini duyucam.sen benden şanslısın duymuşsun.allah inşallah tamamına erdirmemizi sağlar hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız...senin adına hepimiz adıma çok mutluyum canım...

11 ocak kan testi yaptık pozitif çıktı çok küçük 10 gün sonra gel dedi allahım hayırlısıyla bi görsek hayırlısıyla kucağımıza alsak daha bulantı yok bende 6 hafta oldum

Arkadaşlar Benimde Son Adet Tarihim 11 Ocak:)) Bende Sizdeniiim:) çok Tedirginim Içim Sıkılıyorr Sürekli 5 Yillik Evliğim Zamani Gelmişti Ama Ne Bileyim Alişamadim Hala Bu Fikree 1 Hafta önce Test Yaptim çift çizgi çikti:) Yarinda Kan Tahlili Yaptiricam:) Aman Tanriim Bendemi Anne Olacağiiim

slm kızlar bende 9+6 yım bulantılarım hiç geçmiyor drerdogan sen beni hatırlarsın konuşmuştuk tüp bebek bizimkiside aynı anda bende gaz var sizdede varmı

evet aynurcum hatırladım seni.... benim bulantılarım yeni başlıyo ama dah çok abartılı değil...aman bulansın razıyım sorun olmadığını anlıyorum bölece

bende 5 hafta 2 günlüğüm canım ben hafta cumaya randevum var bebişimşin kalp sesini duyucam.sen benden şanslısın duymuşsun.allah inşallah tamamına erdirmemizi sağlar hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız...senin adına hepimiz adıma çok mutluyum canım...

ay yağmurcum ne stressli günler hatırlıyorum ama onunlada bitmiyo iş bişi oldumu acaba diye bütün gün kafayı yiyorum ben mesela.. ama artık düşünmeyeceğim hayırlısı neyse o alosun....Allah hepimizijn bebişlerini korusun...

Arkadaşlar Benimde Son Adet Tarihim 11 Ocak:)) Bende Sizdeniiim:) çok Tedirginim Içim Sıkılıyorr Sürekli 5 Yillik Evliğim Zamani Gelmişti Ama Ne Bileyim Alişamadim Hala Bu Fikree 1 Hafta önce Test Yaptim çift çizgi çikti:) Yarinda Kan Tahlili Yaptiricam:) Aman Tanriim Bendemi Anne Olacağiiim

aaaaaaaaaaa ayni tarih çok sevindim canım çok değişik bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin
topiğimizi yalnız bırakmayalım burdan hep dertleşelim olurmu annişler sağlıcakla kalın hepiniz

:)Bende Sızdenım benım SOn Adetım 8 Ocak :) Hamıleyım Suan bende COk hafıf bulantı var ve Istahım acıldı :) Onume gelenlerı bıle yıyecek cınsten :=)) Ilk bebegım dede 4 aya kadar hıc bısı yemedım Bu hamılelıgımde aksı seyler oluo :)

mrb benim 12 ocak SAt 10 10 gn önce öğrendim doktor pazartesiye randevu verdi yarın gitsem kalp atışlarını duyabilirmiyim sabırsızlanıyorum:) benimde hiç bulantım falan yokhenüz sadece çok yiyorum bi de biraz fazla ayakta kalınca belim ağrıyo okadar herkese mutlu tombiş bebekler işaaaaallah...

merhaba bende 5 3 hamisim ama gebelik takvimini nasilyapacagim bilmiyorum yardimci olurmusunuz?

X