yok mu bir çaresi?

melissak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
130
2
68
Merhaba ablalarım. Benden büyük ve daha tecrübelisiniz. Bu yüzden size danışmak istedim. Bir kaç sorunum-problemim var benim. İnşallah bana yardımcı olabilirsiniz.
Öncelikle yüzümde fazlaca leke, sivilce ve pürüz var. Gözeneklerim çok belli oluyo ve büyükçe siyah noktalar var anlım ve yanaklarimda. Burnumda ise normal siyah noktalar var. Ve ben gerçekten çok rahatsız oluyorum. Doktora gitmeyi mecbur kalmadikca istemiyorum çünkü bünyem zayif ve verdiği ilaçları kaldirmaz. Neredeyse her şeyi denetim ama adeta oraya çivi gibi saplandilarr gitmiyorlar. Ne yapmam gerekir. Etkili bi maske, kür, satın alınabilecek krem... Ancak 16 yasindayim ve cildimi iyice mahvetmek istemiyorum ama böyle bebek gibi olsun istiyorum. Gerçekten çok ihtiyacım var. çok fazla şey istedim sanırım mazur görün. Şimdiden teşekkürler

Bir de vücudunda aşırı tüylenme var. Abartmıyorum sadece avuç içim ve ayaklarımın altında yok. Ha birde sırtında yok yani varda hiç belli olmuyor onlar. Kalan her yerimde var. Özellikle bu yanaklarım ve çene altımda olanları çok dert ediyorum ve daha önce doktora gittim bana epilaywon dedi. Lazer dedi ama iğneli de var. Acaba hangisi daha etkilidir ve ℅100 en yakin sonuç alabilir im. Lütfen benim için cooook önemli bu. Epilasyon yaptiranlar için hangisi daha iyi? Lazer mi iğneli mi? Şimdiden teşekkürler..

Bir de son olarak göz altındaki morluklar.. Dayak yetmiş gibiyim. Damarım belli oluyo. Bunun için ne yapmalıyım? Bildiğiniz kesin sonuç alabileceği bi yöntem var mı?
Sorulaım bu kadar. Biliyorum biraz fazla olabilir ama farkındayım yaşım gereği (16) çok dert ediyorum. İnşallah bana yardım edebilirsiniz. Herkese teşekkürler...

Son düzenleme:
yüzünü stres edersen bu durum dahada çoğalacaktır
bence kendi haline bırak 18yaşına kadar

Siyah noktaları sakın sıkmayın. Berbat hale geliyor.
Krem önerileri gelecektir ama bunun yanında A vitamini alımına dikkat et. Arada yağlı havuç salatası falan yemeyi ihmal etme.

ergenlik dönemindesin
birçok kişi yaşamıştır bunları
temiz tut leke bırakacak şekilde kurcalama yeter
kendiliğinden geçecektir
süreci hızlandırmak için
evde yapabileceğin ve internette bulabileceğin bir kaç basit maske deneyebilrsin

senin yaşındayken sırtım sivilceden geçilmiyordu
o kadar utanırdım ki
hayatı kendime zehir etmiştim
ergenlikten çıktığım anda
bıçakla kesilmiş gibi geçtiler

senin ilacın
sabır canım

Sabir iyi ama olan oldu bi kere yüzüm çok fena. Sirtimdakilerlede oy adim orda da iz kaldi. Of ya

bence doktora gitmelisin illa ilaç verecekler diye bi kural yok. arkadaşıma iki tane krem ve temizleme suyu vermişti bi doktor hatta yüz temizleme jellerini, peelingleri ve sabunları yasaklamıştı cilt altı yağ bezesi dolmuş çünkü. bu yüzden doktora gitmen en mantıklısı.

Tüyler için önce mutlaka endokrin uzmanına görün tüylenme sorunun hormonal ise hormonlarını dengeye sokmadan lazer yaptırsan sonra yine çıkar. Önce doktor baksın neden kaynaklanıyor bu tüylenme. Bak bende aşırı tüylenme vardı erteledim sürekli şimdi 20 yaşındayım yeni gitmeye başladım doktora keşke daha önce gitseymişim diyorum.

Gidicem mutlaka hormon al test için ama iğneli mi iyi yoksa lazer mi onu bilmiyorum. Yardimci olabilir misin?

Gidicem mutlaka hormon al test için ama iğneli mi iyi yoksa lazer mi onu bilmiyorum. Yardimci olabilir misin?

yüylerin siyah, sert ve ten rengin esmer değilse en uygunu lazerdir canım iğneli hem daha pahalı daha acılı ve iz de kalabiliyor bazen ben daha epilasyona başlamadım ama çok araştırdım. Lazere gideceğin yeri de iyi araştır son çıkan makinelerle yapan yere gitmeni tavsiye ederim. yüzün için lazer yaptırmadan önce iki kere düşün. vücudunun diğer bölümleri neyse de yüze lazer tavsiye edilmiyor sert kılları yok etse de diğer küçük tüyleri çoğalttığı söyleniyor yüzün için iğneli daha iyi olur kanımca. iz kalırsa da bu işlem bittikten sonra leke tedavisine başlanır artık. Ben böyle yapmayı düşünüyorum yani :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…